Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Μenarini Hellas: Δράσεις εκπαίδευσης επαγγελματιών υγείας και ενημέρωσης ασθενών

17/5/2023 7:54:20 μμ
Για την Αρτηριακή Υπέρταση
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Menarini Hellas τις τελευταίες δεκαετίες προσφέρει πολλαπλές θεραπευτικές λύσεις σε ασθενείς με Καρδιαγγειακά Νοσήματα & Υπέρταση και τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης, έχει προγραμματίσει μια σειρά από δράσεις, με στόχο την ενημέρωση και εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας, καθώς επίσης και την επαγρύπνηση των ασθενών για την υπέρταση, τους κινδύνους της αρρύθμιστης αρτηριακής πίεσης και τη σημασία της σωστής ρύθμισής της.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των ασθενών αλλά και του ευρύτερου κοινού για τη σημασία της σωστής ρύθμισης της αρτηριακής πίεσης, η Menarini Hellas έχει δημιουργήσει ένα ενημερωτικό video, το οποίο φιλοξενείται στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, με σημαντικές και αναλυτικές πληροφορίες για την υπέρταση και την παθοφυσιολογία της, τα ποσοστά των αρρύθμιστων ασθενών στην Ελλάδα και τους τρόπους αντιμετώπισής της. Δείτε το video εδώ. 

Για την ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας, η εταιρεία υλοποιεί ένα εκπαιδευτικό Webinar με τη συμμετοχή εξειδικευμένων επιστημόνων στην υπέρταση με θέμα: «Τρέχουσες Ανάγκες & Προσδοκίες στην Αρτηριακή Υπέρταση. Αναμένοντας τις Νεότερες Κατευθυντήριες Οδηγίες». Θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης του περιεχομένου του Εκπαιδευτικού Webinar «On Demand». Με στόχο την ενίσχυση του έργου των επαγγελματιών υγείας, αναφορικά με την εκπαίδευση, ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των ασθενών, η Menarini Hellas σχεδίασε και διέθεσε υλικό με χρήσιμες πληροφορίες για το σωστό τρόπο μέτρησης της πίεσης και την καλύτερη διαχείριση της νόσου.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο υπουργός κάλεσε το ΕΚΑΒ και τις ΥΠΕ να είναι σε ετοιμότητα
Εντάσσεται στο πλαίσιο των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων


Σχετικά άρθρα

1st SFEE Summit
13/6/2024 5:03:50 πμ1st SFEE Summit
Με τη συμμετοχή κορυφαίων experts από τον κλάδο του φαρμάκου
Διπλή διάκριση για τη Sanofi Ελλάδας στα Health and Safety Awards 2024
Τον θεσμό που επιβραβεύει την αριστεία σε θέματα υγείας και ασφάλειας στην εργασία
Κοινή πορεία για τους Συνεταιρισμούς ΠΡο.Συ.Φ.Λα. και ΣΟ.Φ.ΛΑ. ΣΥΝΠΕ
Είναι πολλά αυτά που μας ενώνουν, ανέφερε ο Θάνος Κουτσούκης, πρόεδρος Φ.Σ. Λάρισας
Ιουλία Τσέτη για την προεδρεία του ΣΕΒ
«Όραμά μου ένας ευέλικτος και λειτουργικός Σύνδεσμος μακριά από την αλαζονεία και τον ελιτισμό»