Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Μenarini Hellas: Δράσεις εκπαίδευσης επαγγελματιών υγείας και ενημέρωσης ασθενών

17/5/2023 7:54:20 μμ
Για την Αρτηριακή Υπέρταση
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Menarini Hellas τις τελευταίες δεκαετίες προσφέρει πολλαπλές θεραπευτικές λύσεις σε ασθενείς με Καρδιαγγειακά Νοσήματα & Υπέρταση και τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης, έχει προγραμματίσει μια σειρά από δράσεις, με στόχο την ενημέρωση και εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας, καθώς επίσης και την επαγρύπνηση των ασθενών για την υπέρταση, τους κινδύνους της αρρύθμιστης αρτηριακής πίεσης και τη σημασία της σωστής ρύθμισής της.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των ασθενών αλλά και του ευρύτερου κοινού για τη σημασία της σωστής ρύθμισης της αρτηριακής πίεσης, η Menarini Hellas έχει δημιουργήσει ένα ενημερωτικό video, το οποίο φιλοξενείται στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, με σημαντικές και αναλυτικές πληροφορίες για την υπέρταση και την παθοφυσιολογία της, τα ποσοστά των αρρύθμιστων ασθενών στην Ελλάδα και τους τρόπους αντιμετώπισής της. Δείτε το video εδώ. 

Για την ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας, η εταιρεία υλοποιεί ένα εκπαιδευτικό Webinar με τη συμμετοχή εξειδικευμένων επιστημόνων στην υπέρταση με θέμα: «Τρέχουσες Ανάγκες & Προσδοκίες στην Αρτηριακή Υπέρταση. Αναμένοντας τις Νεότερες Κατευθυντήριες Οδηγίες». Θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης του περιεχομένου του Εκπαιδευτικού Webinar «On Demand». Με στόχο την ενίσχυση του έργου των επαγγελματιών υγείας, αναφορικά με την εκπαίδευση, ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των ασθενών, η Menarini Hellas σχεδίασε και διέθεσε υλικό με χρήσιμες πληροφορίες για το σωστό τρόπο μέτρησης της πίεσης και την καλύτερη διαχείριση της νόσου.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αιχμές για λανθασμένες προτεραιότητες του υπ. Υγείας από τον βουλευτή Παύλο Πολάκη






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος