Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Μεγάλο ή μικρό, το φαρμακείο σας αξίζει το καλύτερο

12/2/2018 11:27:43 πμ
Η επιτυχία ενός φαρμακείου εξαρτάται από την εκμετάλλευση των διαθέσιμων χώρων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


 Η οικονομική και εργασιακή επιτυχία ενός φαρμακείου δεν εξαρτάται από το μέγεθός του. Εξαρτάται από την εκμετάλλευση των διαθέσιμων χώρων του.


Και έτσι ένα μικρό φαρμακείο σε μία μεγάλη μητρόπολη μπορεί να μετατραπεί σε έναν σημαντικό πόλο έλξης για το κοινό, χάρη στη νέα και μοντέρνα εμφάνιση, όπου προβάλλονται οι επιλογές που αυξάνουν τις πωλήσεις και σε μία διάταξη που μπορεί να αναδείξει τον επαγγελματισμό και την ταυτότητα των φαρμακοποιών που εργάζονται εκεί.


H TH.KOHL, η κορυφαία ιταλική εταιρεία στον τομέα των επίπλων φαρμακείου, γνωρίζει καλά και, με τα 100 χρόνια της εμπειρίας της και τα 35 χρόνια παρουσίας στη Ελλάδα, επιβεβαιώνει ότι η επιτυχία δεν είναι θέμα μεγέθους, αλλά είναι θέμα αρμονικής εφαρμογής.



Με την TH.KOHL, ακόμη και ο μικρότερος χώρος γίνεται μεγάλη επιτυχία, και για το λόγο αυτόν, μεγάλος ή μικρός, ο κάθε χώρος είναι μία μοναδική ευκαιρία για τον φαρμακοποιό:

  •  να αναπτυχθεί επαγγελματικά, να εργαστεί σε ένα περιβάλλον στο οποίο να προβάλλεται, επειδή η καθημερινή δέσμευση γίνεται καθημερινή ικανοποίηση.

Μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς και μία μεγάλη ευθύνη, που αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα και ενθουσιασμό, πεπεισμένοι ότι ο κάθε φαρμακοποιός είναι εξίσου μοναδικός όσο και το φαρμακείο του. Αυτή είναι η TH.KOHL.



Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε χώρος που μας αναθέτετε γίνεται μοναδικός, στα μέτρα των επιλογών σας, φτιαγμένος για την δική σας επιτυχία.


Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμορροφιλίας
Εγκρίθηκε στις ΗΠΑ για ασθενείς 6-11 ετών






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη