Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

Βγήκε η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την υποβολή των συνταγών
Πρέπει να επικαιροποιηθούν τα προγράμματα των φαρμακείων, επισημαίνει ο ΦΣΘ
1,6 δισ. ευρώ πληρώσαμε από την τσέπη μας για φάρμακα το 2021
Σύμφωνα με μελέτη του ΙΟΒΕ για λογαριασμό του ΣΦΕΕ

Μεγάλη η συμμετοχή στο Reloaded Hellas PHARM

5/4/2022 10:34:18 μμ
Συμμετείχαν 2.265 επισκέπτες και 1.150 διαδικτυακοί σύνεδροι
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Φαρμακοποιοί, στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς, βοηθοί φαρμακοποιών και φοιτητές Φαρμακευτικής έδωσαν το «παρών» στο ανανεωμένο φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση Hellas PHARM, που πραγματοποιήθηκε με φυσική παρουσία μετά από τρία χρόνια.

Το Hellas PHARM 2022 διοργάνωσε ο Φ.Σ. Αττικής στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, ενώ την άρτια οργάνωσή του, εναρμονισμένη με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, είχε αναλάβει η εταιρεία Noufio Communication Services. Στόχος του συνεδρίου ήταν να ασχοληθεί με όλα τα θέματα που αφορούν το φαρμακείο στην εποχή μετά την οξεία φάση της πανδημίας και τις αλλαγές που προκάλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, το πλούσιο συνεδριακό πρόγραμμα περιλάμβανε:

  • 16 ομιλίες επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος από διακεκριμένους επιστήμονες στο χώρο της υγείας και εκπροσώπους της φαρμακευτικής αγοράς.
  • Στρογγυλά τραπέζια για τη δημόσια υγεία ως προϋπόθεση λειτουργίας της δημοκρατίας και για τις ελλείψεις φαρμάκων, με προτάσεις για τη λύση του διαχρονικού προβλήματος.
  • Ενότητα για τη διατροφή και τα συμπληρώματα διατροφής σε ειδικές καταστάσεις, σε συνεργασία με την Ένωση Διαιτολόγων διατροφολόγων Ελλάδος.
  • Επίδειξη Πρώτων Βοηθειών από εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Την εισαγωγική ομιλία έκανε ο Δρ Αντώνιος Αυγερινός, πρόεδρος του Ε.Ε.Σ.
  • Εργαστήριο Πρακτικής: «Διά χειρός φαρμακοποιού» σε συνεργασία με το Επιστημονικό Σωματείο Φαρμακοποιών Mf: ΦαρμακοΠΟΙΟΙ.
  • Ενότητα με θέμα: «Ενισχύοντας το ανοσιακό σύστημα στην εποχή της Covid 19. Από την Εθνοφαρμακολογική έρευνα στο φαρμακείο», από την Ελληνική Εταιρεία Εθνοφαρμακολογίας.
  • Ενότητα με θέμα: «Η συμβολή του φαρμακοποιού στα άτομα με κατάθλιψη» σε συνεργασία με την Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας.
Παράλληλα, οι μεγάλοι χορηγοί του συνεδρίου, ΒΙΑΝ Α.Ε. και ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., και οι άλλες 90 εταιρείες χορηγοί υποδέχτηκαν τους επισκέπτες της έκθεσης στα εντυπωσιακά περίπτερά τους, όπου οι φαρμακοποιοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις καινοτομίες τους.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αντιπροσώπευση όλων των προϊόντων HARTMANN στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα στο χώρο του Φαρμακείου


Σχετικά άρθρα

Βγήκε η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την υποβολή των συνταγών
Πρέπει να επικαιροποιηθούν τα προγράμματα των φαρμακείων, επισημαίνει ο ΦΣΘ
Τα φαρμακεία αποτελούν μια από τις πιο ανερχόμενες τάσεις στο online delivery
Και καταγράφουν σημαντική αύξηση των παραγγελιών τους
Συνολική διαχείριση των ασθενών με διαβήτη πετυχαίνουν οι φαρμακοποιοί
Σύμφωνα με μελέτη ανασκόπησης του Yale New Haven Health System