Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

ΜΕΓΑ: Διπλή διάκριση στην τελετή «Προϊόν της Χρονιάς»

15/4/2025 4:27:35 μμ
Για τις καινοτόμες σειρές προϊόντων Sani Fresh και Rispet
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ΜΕΓΑ βραβεύτηκε από τον διεθνή θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς» για τις νέες, καινοτόμες σειρές προϊόντων Sani Fresh και Rispet. 


Τα προϊόντα Sani Sensitive Fresh, με πρωτοποριακή τεχνολογία Fresh, προσφέρουν συνδυαστικά όχι μόνο εξαιρετική απορροφητικότητα, αλλά και μια απίστευτη αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Ο ειδικός πυρήνας τους εγκλωβίζει τις δυσάρεστες οσμές, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Odour Control από τα εργαστήρια Olfasense της Γερμανίας, για επιστημονικά αποδεδειγμένο περιορισμό των οσμών έως και 8 ώρες. Παράλληλα, το διακριτικό άρωμα εξασφαλίζει αίσθηση καθαριότητας.


Τα προϊόντα Rispet αποτελούν τη νέα, επαναστατική premium σειρά ασφαλούς φροντίδας κατοικιδίων, ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει ασφαλή και φιλική προς το δέρμα φροντίδα στα αγαπημένα μας ζώα. Με συνθέσεις εμπλουτισμένες με πλούσια ευεργετικά συστατικά 97% φυσικής προέλευσης, όπως έλαιο αβοκάντο, νερό καρύδας, πρωτεΐνες μεταξιού και κερατίνη, τα προϊόντα Rispet δημιουργήθηκαν με σεβασμό προς τα pets και τις ανάγκες τους, όπως δηλώνει και το ίδιο το όνομά της: Respect+Pet=Rispet…foreverypet! 


Η ΜΕΓΑ δεσμεύεται να συνεχίσει να σχεδιάζει προϊόντα που ενσωματώνουν την τεχνογνωσία, την ασφαλή φροντίδα και τον σεβασμό προς τις ανάγκες των καταναλωτών, πάντα με ελληνική υπογραφή.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μια στρατηγική συνεργασία της εταιρείας ΜΕΓΑ με τη ΜΚΟ
Με σημαντική χορηγία προϊόντων ατομικής υγιεινής






Σχετικά άρθρα

Καλλυντικά: Στα 104 δισ. ευρώ οι πωλήσεις στην Ευρώπη το 2024
Στην Ελλάδα αντιστοιχούν τα 1,7 δισ. σύμφωνα με έκθεση της Cosmetics Europe
Novo Nordisk: Στρατηγική συμφωνία με τη Weight Watchers
Για την πρόσβαση στη σεμαγλουτίδη
ELPEN: Θωρακίζει την ποιότητα των φαρμάκων της με στοχευμένη χρήση της ΑΙ
Σύμφωνα με τη διευθύντρια εργοστασίου Έρρικα Πεκοπούλου
Lavipharm A.E.: Νέα Πρόεδρος Δ.Σ. η Σοφία Κουνενάκη - Εφραίμογλου
Αποφασίστηκε και η διανομή μερίσματος μετά από 18 χρόνια