Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.

τελευταία νέα


Medical Aesthetic Business Summit at COSTA NAVARINO

28/9/2023 11:34:22 πμ
Μια B2B συνάντηση που αποτελεί σημείο αναφοράς για το χώρο της Ιατρικής Αισθητικής
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το Medical Aesthetic Business Summit at COSTA NAVARINO αποτελεί την B2B συνάντηση -σημείο αναφοράς για τον χώρο της Ιατρικής Αισθητικής και θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 17-18 Νοεμβρίου 2023 στο Costa Navarino. Είναι ένα networking event που θα διαμορφώσει την μελλοντική εξέλιξη της αγοράς και τη στρατηγική επιτυχίας των Ιατρείων Δερματολόγων, Πλαστικών Χειρουργών, Κλινικών και Νοσοκομείων που παρέχουν υπηρεσίες Ιατρικής Αισθητικής, αναδεικνύοντας τις προτεραιότητες, τις ανάγκες και τις καινοτόμες λύσεις τους.

Πρόκειται για μια μοναδική στην Ελλάδα πρωτοβουλία που φέρνει σε επαφή κορυφαία στελέχη της αγοράς και τους Leaders επιστήμονες διαμορφωτές της αγοράς της Ιατρικής Αισθητικής. Συνδυάζει one-to-one επιχειρηματικές συναντήσεις, keynote presentations, στοχευμένα roundtable discussions και ευκαιρίες για δικτύωση, ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών.

Η συνάντηση έχει στόχο να αποτελέσει ένα σημείο ετήσιας συγκέντρωσης και αλληλεπίδρασης των decision makers του χώρου στην Ελλάδα, αφού θα παρευρεθούν ηγετικά στελέχη της αγοράς και επιστήμονες leaders της Ιατρικής Αισθητικής όπως:

  • Κορυφαίοι Έλληνες Δερματολόγοι και Πλαστικοί Χειρουργοί
  • Κορυφαία στελέχη Φαρμακευτικών Εταιρειών
  • Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο της Ιατρικής Αισθητικής με Medical Devices και
  • Dermaceuticals

Επιχειρήσεις που εξυπηρετούν τα Ιατρεία από τον χώρο της τεχνολογίας και του Consulting. Δείτε το agnostic video για να πάρετε μια «γεύση» από την εμπειρία των Business Summits @ Costa Navarino.





Για περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα του Medical Aesthetic Business Summit @ COSTA NAVARINO επισκεφτείτε το site: www.navarinomedicalaestheticsummit.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αυτό ανακοινώθηκε στην 1η συνάντηση των Δ.Σ. ΠΦΣ & του Ταμείου
Στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου εθνικού προγράμματος «Προλαμβάνω»






Σχετικά άρθρα

ΠΦΣ: Χάος με τα τιμολόγια των εγγραφών στον προσωπικό γιατρό
Τι ζήτησε ο Σύλλογος από την ΚΜΕΣ και την ΗΔΙΚΑ
Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης
Από τις 20 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου στα Δημοτικά Ιατρεία της Αθήνας