Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Με τη συμμετοχή αξιόλογων ομιλητών ξεκινά το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management

1/4/2024 10:56:56 μμ
Στόχος της ΕΕΦΑΜ να αποκομίσουν οι συμμετέχοντες γνώσεις και «τροφή για σκέψη»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management της ΕΕΦΑΜ με τίτλο: «Pharmadise – Leading healthcare intelligence» θα διεξαχθεί στις 3, 4 και 5 Απριλίου 2024, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.


Η φετινή Οργανωτική Επιτροπή έχει θέσει ως στόχο οι συμμετέχοντες του Συνεδρίου να αποκομίσουν γνώσεις αλλά και «τροφή για σκέψη», που θα είναι σε θέση να αξιοποιήσουν άμεσα στα επαγγελματικά τους καθήκοντα.

Στο πλαίσιο αυτό, διαμόρφωσε ένα υψηλού επιπέδου επιστημονικό πρόγραμμα και εξασφάλισε τη συμμετοχή καταξιωμένων κεντρικών ομιλητών, οι οποίοι θα ενισχύσουν περαιτέρω το κύρος και την επιστημονική ποιότητα του 14ου Συνεδρίου. 


Μεταξύ αυτών είναι: Ethel Agelatou, LinkedIn Trainer & Personal Branding Coach με τίτλο ομιλίας «Brand-on through LinkedIn», Τατιάνα Κολοβού, Teaching Professor, Kelley School of Business, Indiana University που θα μιλήσει για την έννοια της απρόσμενης αλλαγής και της προσαρμογής σε νέα δεδομένα, Peter Economides, Global Brand Strategist, Founder Felix BNI που θα αναφερθεί στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της φαρμακοβιομηχανίας και στη δυναμική της συνεργασίας διαφορετικών γενεών στον φαρμακευτικό κλάδο και ο Jill Εllul, Owner at Mojoco, Facilitator & Innovation Specialist με τίτλο ομιλίας: «Digital Reboot - Shifting our Perspectives».


Περισσότερες πληροφορίες: www.eefamcongress2024.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παρουσιάστηκε στο 64ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο
Ολοκληρωμένο σχέδιο κατέθεσε ο ΠΦΣ στο υπουργείο Υγείας






Σχετικά άρθρα

Όμιλος EpsilonNet: Στρατηγική συνεργασία με τον Τειρεσία
Στόχος η ενσωμάτωση επιχειρηματικών δεδομένων στα business software
Δωρεά 1.600 προϊόντων Autan Defense+ από τη Φαρμασέρβ-Ελλάς
Παραδόθηκαν στα Παιδικά Χωριά SOS, το Χαμόγελο του Παιδιού και την Κιβωτό του Κόσμου
Nestlé: Πουλάει τα συμπληρώματα διατροφής της στη Yellow Wood Partners
Σύμφωνα με ανακοίνωση της πολυεθνικής, διατηρεί μόνο δύο brands
Walmart: Με $50 εκατ. απαλλάχθηκε από τις ευθύνες για την κρίση οπιοειδών
Επιβάλλονται όμως αυστηροί έλεγχοι των φαρμακείων και του προσωπικού