Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Με σεκιούριτι τα φαρμακεία στην Κω λόγω απειλών!

22/11/2012
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Κω, καθώς φαρμακοποιοί φέρεται να δέχονται απειλές, με επακόλουθο να ανοίγουν τα καταστήματα τους έχοντας μαζί σεκιούριτι!
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Κω, καθώς φαρμακοποιοί φέρεται να δέχονται απειλές, με επακόλουθο να ανοίγουν τα καταστήματα τους έχοντας μαζί σεκιούριτι!


Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει, αγανακτισμένοι πολίτες έχουν απειλήσει τηλεφωνικώς φαρμακοποιούς ότι θα σπάσουν και θα κάψουν τα καταστήματα σε περίπτωση που ανασταλεί για μία ακόμη φορά η επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.


«Φτάνουμε στα όρια της βιαιότητας και του αλληλοσπαραγμού. Τι να κάνουμε που έχουμε πληρώσει -κι εμείς όπως και όλοι- 8 φορές τα φάρμακα του δημοσίου (5 φορές πέρσι και 3 φέτος) και 12 φορές τη ΔΕΗ...» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου, Νίκος Φουτούλης.


Έτσι λοιπόν από την Τετάρτη (21/11) τα φαρμακεία του νησιού θα διανυκτερεύουν υπό το άγρυπνο βλέμμα σεκιούριτι, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των αγνώστων που έκαναν τα απειλητικά τηλεφωνήματα.


Πηγή: aegeanews.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τις κατηγορεί για αντι-ανταγωνιστικές πρακτικές






Σχετικά άρθρα

Φαρμακείο στα δικαστήρια των ΗΠΑ εναντίον Eli Lilly & Novo Nordisk
Τις κατηγορεί για αντι-ανταγωνιστικές πρακτικές
PEIFASYN Academy: Το πρώτο live webinar της χρονιάς για τη βιταμίνη D
Ένα σημαντικό σεμινάριο για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων
Οι βασικές κατευθυντήριες οδηγίες για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας στα φαρμακεία όλης της χώρας
Γράφει ο Μανόλης Κατσαράκης, Γεν. Γραμματέας ΠΦΣ, πρόεδρος Φ.Σ. Χανίων