Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Με ανατρεπτικές ομιλίες ολοκληρώθηκε η διημερίδα του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης

22/3/2022 5:55:04 μμ
Οι υπηρεσίες και το marketing φαρμακείου στο επίκεντρο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με τη συμμετοχή έγκριτων ομιλητών ολοκληρώθηκε στις 13/3 η διαδικτυακή 9η Επαγγελματική Διημερίδα του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης.


Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΠΦΣ, Απ. Βαλτάς τόνισε πως «οι συνεταιρισμοί στην κρίση των μνημονίων ήταν δίπλα στα φαρμακεία. Τώρα που πέρασαν τα δύσκολα χρόνια και εμείς πρέπει να στηρίξουμε τους συνεταιρισμούς. Δίνουν αγώνα όχι επιβίωσης αλλά και εκσυγχρονισμού», ενώ εστίασε στις υπηρεσίες φαρμακείου που επιβεβαιώνουν τον επιστημονικό ρόλο των φαρμακοποιών. Για την προσφορά του φαρμακείου στη διαχείριση της πανδημίας και τις υπηρεσίες φαρμακείου μίλησε ο πρόεδρος του ΠΙΣ, Αθ. Εξαδάκτυλος, ενώ ο Αθ. Μποζίνης, διεθνολόγος-οικονομολόγος, επ. καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας μιλώντας για τις αναδυόμενες παγκόσμιες απειλές επισήμανε ότι πρέπει, μεταξύ άλλων, να τοποθετηθούν τα φαρμακεία ως κύρια δομή στις στρατηγικές ιατρικής των καταστροφών.


Για την επόμενη μέρα στο marketing του φαρμακείου μετά την πανδημία μίλησαν ο σύμβουλος επιχειρήσεων Αλ. Δεληκούρας και η Ντ. Μάλο, Marketing manager ΒΙΑΝ ΑΕ, πρόεδρος ΕΕΦαΜ. Τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας αναλύθηκαν από τον Γ. Καλπακίδη, διευθυντή Ιδιωτικής Ετικέτας Ελλάδος της FARCOM, ενώ παρουσιάστηκαν οι καινοτομίες του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων το νέο εταιρικό video με τίτλο «Δύναμη Συνεργασίας» (δείτε το εδώ).


Στο μεγάλο στρογγυλό τραπέζι για τους Συνεταιρισμούς Φαρμακοποιών οι συνομιλητές, Λ. Φαρσάκης, πρόεδρος Δ.Σ. του Ομίλου ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης, Σπ. Νικολαΐδης, γ.γ. Δ.Σ. του Ομίλου και ο Θ. Μουχτής, γενικός διευθυντής του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ ανέδειξαν την ανάγκη συνεργειών μέσα στο σύγχρονο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί μετά την πανδημία και την προοπτική ενίσχυσης ενός μετώπου συνεργασίας τους.


Στη διημερίδα αναλύθηκαν και επιστημονικά θέματα, ενώ εκπρόσωποι των εταιρειών ELPEN, ΟΦΕΤ και Bayer Hellas παρουσίασαν τα προϊόντα τους, Gopain, Tonosan και Bepanthene Eczema - Bepanthene Sensidaily αντίστοιχα.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος
Το βραβείο δόθηκε στο πλαίσιο του 14ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού management






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο