Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Μανιφέστο για να εμβολιαστούν όλοι οι επαγγελματίες υγείας κατά της Covid-19

11/2/2021 3:46:18 μμ
Από τον Ευρωπαϊκό Συνασπισμό για τον Εμβολιασμό και την PGEU
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Ευρωπαϊκός Συνασπισμός για τον Εμβολιασμό (European Coalition For Vaccination), στον οποίο ανήκει και η Ευρωπαϊκή Ένωση Φαρμακοποιών (PGEU), καλεί τους επαγγελματίες υγείας να εμβολιαστούν κατά της COVID-19.
Σε διακήρυξη που δημοσιεύθηκε πρόσφατα, αναφέρονται οι βασικοί λόγοι για τους οποίους όλοι οι επαγγελματίες υγείας πρέπει να εμβολιαστούν αλλά και να προωθούν τον εμβολιασμό στο ευρύ κοινό.
  1. Προστασία από τη νόσο και από τις πιθανές σοβαρές ή απειλητικές για τη ζωή επιπλοκές.
  2. Τα εμβόλια COVID-19 είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.
  3. Διασφάλιση της επάρκειας των συστημάτων υγείας.
Ο Ευρωπαϊκός Συνασπισμός για τον Εμβολιασμό, που συγκλήθηκε το 2019 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την έγκυρη πληροφόρηση του κοινού, την καταπολέμηση των μύθων και την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών, απαρτίζεται από επαγγελματικούς συλλόγους του τομέα της υγείας και συναφείς φοιτητικές ενώσεις υπό τη διεύθυνση επιτροπής Ευρωπαίων Ιατρών (CPME), της ευρωπαϊκή ομοσπονδίας νοσηλευτών (EFN) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φαρμακοποιών (PGEU).
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η κυκλοφορία του ιού αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες εβδομάδες






Σχετικά άρθρα

Στους δρόμους βγήκαν χιλιάδες φαρμακοποιοί της Ιταλίας
Διεκδικώντας ανανέωση των συμβάσεων και αυξήσεις μισθών
Φαρμακαποθήκη αιτήθηκε την εξαγορά 47 φαρμακείων στη Βουλγαρία
Την υπόθεση διερευνά Επιτροπή Ανταγωνισμού της χώρας
Ο ρόλος του φαρμακοποιού στον υποβοηθούμενο θάνατο συζητιέται στο Ην. Βασίλειο
Τι έδειξε έρευνα του Βασιλικού φαρμακευτικού συλλόγου
Φ.Σ. Λάρισας: Καταγγελία για ιστοσελίδα που πουλά φάρμακα
Έχει ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία, ο ΠΦΣ και ο ΕΟΦ