Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Μάλτα: Ζητείται φαρμακοποιός με μισθό έως 28.000 ευρώ

4/9/2023 8:52:59 μμ
Αφορά θέση στο νησί Γκόζο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες η αγγελία ενός φαρμακείου στη Μάλτα, το οποίο επιθυμεί να προσλάβει φαρμακοποιό με μισθό έως 28 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Η αγγελία που έχει δημοσιεύσει ο ιστότοπος proson.gr αναφέρει ότι ζητείται ένας ενθουσιώδης, έμπειρος φαρμακοποιός για να ενταχθεί στην ομάδα πολυσύχναστου φαρμακείου στη διοικητική μονάδα Σαννάτ που βρίσκεται στα νότια του νησιού Γκόζο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μισθός του προσληφθέντα θα είναι μεταξύ 25.000 και 28.000 ευρώ, ανάλογα με την εμπειρία του υποψηφίου, χωρίς όμως να διευκρινίζει η αγγελία αν πρόκειται για μεικτά έσοδα ή καθαρά. Οι υποψήφιοι μπορούν να είναι ντόπιοι ή από οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ, να έχουν άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και να διαθέτουν πτυχίο Φαρμακευτικής.

Ο προσληφθείς θα υπογράψει ανοιχτό συμβόλαιο και θα έχει ως κύριο ρόλο να βοηθάει στη συμπλήρωση παραγγελιών και να παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες και συμβουλές στους πελάτες του φαρμακείου. Σημειώνεται ότι ο επιτυχημένος υποψήφιος πρέπει να είναι πιστοποιημένος φαρμακοποιός με υπόβαθρο στην κοινοτική φαρμακευτική, να έχει εξαιρετικές γνώσεις προϊόντων και να προσαρμόζεται σε ευέλικτο στυλ εργασίας.

Θα του παραχθεί εκπαίδευση, ενώ θα υπάρξει βοήθεια για την εύρεση κατάλληλου καταλύματος στο νησί Γκόζο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα βιογραφικό τους μαζί με συνοδευτική επιστολή, μέσω email στη διεύθυνση: eures.recruitment.jobsplus@gov.mt. Το βιογραφικό και η συνοδευτική επιστολή θα πρέπει να είναι γραμμένα στα αγγλικά, ενώ οι υποψήφιοι καλούνται να αναφέρουν το όνομα της θέσης και τον αριθμό 399065 στο email που θα στείλουν.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αναδεικνύοντας τον επιστημονικό του ρόλο και τη συμβολή του στη βελτίωση της υγείας
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία






Σχετικά άρθρα

ΤΕΑΥΦΕ: Έρχεται η δυνατότητα πληρωμής εισφορών σε όλες τις τράπεζες
Αυτό ανακοινώθηκε στην 1η συνάντηση των Δ.Σ. ΠΦΣ & του Ταμείου
Τον Ιούνιο ξεκινά το πρόγραμμα για την πρόληψη του καρκίνου παχέος εντέρου με τη συμμετοχή των φαρμακείων
Στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου εθνικού προγράμματος «Προλαμβάνω»
Τα 2 ελληνικά φαρμακεία που πιστοποιήθηκαν διεθνώς στο πλαίσιο του «Pharmacists for the Future»
Πρόκειται για το παγκόσμιο πρόγραμμα της L'OREAL για βιώσιμη ανάπτυξη και κοινωνική ενσωμάτωση