Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Μαφιόζικη εκτέλεση φαρμακοποιού

10/9/2018 10:58:29 πμ
Τα κίνητρα των δραστών αναζητά η αστυνομία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τα κίνητρα που όπλισαν το χέρι του δράστη της δολοφονίας του 57χρονου φαρμακοποιού από το Νέο Ψυχικό συνεχίζουν να αναζητούν οι αξιωματικοί της διεύθυνσης ανθρωποκτονιών.

Κάλυκες δεν βρέθηκαν, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο εκτελεστής, είτε χρησιμοποίησε περίστροφο που δεν τους αποβάλλει, είτε τους μάζεψε προκειμένου να μην αφήσει κανένα ίχνος πίσω του.


Την ίδια ώρα η οικογένειά του άτυχου φαρμακοποιού υποστηρίζει πως ο 57χρονος, πατέρας δυο ενηλίκων παιδιών, δεν δεχόταν απειλές για τη ζωή του και ούτε ο ίδιος τους είχε αναφέρει κάποιο ανησυχητικό περιστατικό. Παρόλα αυτά όλα δείχνουν πως πίσω από την εκτέλεση κρύβονται προσωπικές διαφορές που όμως δεν μπορούν ακόμη να προσδιοριστούν.

Το χρονικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, ο φαρμακοποιός δέχθηκε τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς την ώρα που βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου του μάρκας Mercedes. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.


Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 9.35 το πρωί του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα δέχθηκε τους πυροβολισμούς από έναν δράστη την ώρα που έβγαινε από το πάρκινγκ του σπιτιού του. Εν συνεχεία ο δράστης επιβιβάστηκε σε ένα άσπρο αυτοκίνητο στο οποίο τον περίμενε ένας συνεργός του και εξαφανίστηκαν.

Αρχικά στην ΕΛ.ΑΣ. σήμανε συναγερμός καθώς οι πινακίδες του αυτοκινήτου έβγαιναν στο όνομα Φλώρος και δημιουργήθηκαν υπόνοιες ότι η δολοφονία ενδεχομένως να σχετίζεται με την πολύκροτη υπόθεση της Energa. Ωστόσο, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

Κάτοικοι που διαμένουν στον ίδιο δρόμο και γνωρίζουν την οικογένεια του 57χρονου θύματος κατήγγειλαν πως μια ημέρα πριν από τη στυγερή δολοφονία είχαν διαπιστώσει ύποπτες κινήσεις στη διπλανή πολυκατοικία. Συγκεκριμένα, κάνουν λόγο για έναν ψηλό, μελαχρινό άντρα που δεν τον είχα δει ξανά στην περιοχή.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τα φαρμακεία δεν φέρουν καμία ευθύνη για τη μη εκτέλεση συνταγών, αναφέρει ο Φ.Σ. Αττικής






Σχετικά άρθρα

Φαρμακοποιός δίνει μαθήματα γαληνικών σε μαθητές Λυκείου
Ενθουσιασμένα τα παιδιά από την εμπειρία του εργαστηρίου
Οι στρατηγικές εμβολιασμού στα φαρμακεία το θέμα Συνόδου στη Χάγη
Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Πληθαίνουν οι αποφάσεις υπέρ των θέσεων στάθμευσης μπροστά στα φαρμακεία
Το μέτρο προωθείται τώρα και σε δήμο του νομού Πέλλας
Φαρμακεία: Τσουχτερά τα πρόστιμα για τους παραβάτες των αργιών του Πάσχα
Κλειστά θα πρέπει να παραμείνουν τα φαρμακεία και στις 7 Μαΐου