Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


L'Oréal Hellas: Δημιουργεί micro Forest στην καρδιά της Αθήνας

7/6/2024 1:30:57 πμ
Στο πλαίσιο του προγράμματος L’Oréal for the Future
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η δημιουργία ενός micro Forest στην καρδιά της Αθήνας, στον μικρό λόφο της Αλεπότρυπας, είναι το νέο εγχείρημα της L'Oréal Hellas στο πλαίσιο του ετήσιου πλάνου βιωσιμότητας και του παγκόσμιου προγράμματος LOréal for the Future


Ειδικότερα, το έργο -που υλοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, περιλαμβάνει σε πρώτη φάση τη φύτευση περίπου 5.000 φυτικών ειδών (δέντρων και θάμνων), ώστε να διαμορφωθούν οι συνθήκες για την ανάπτυξη ενός βιότοπου, με περισσότερα από 10.000 φυτικά είδη και πλούσια βιο-ποικιλότητα.


Η πόλη των Αθηνών θα αποκομίσει σπάνια οφέλη, όπως η βελτίωση του μικροκλίματος με μείωση της τοπικής θερμοκρασίας μέχρι και 6 βαθμούς, την απορρόφηση μέχρι και 400 κιλών CO2 σε ετήσια βάση και την ενίσχυση της τοπικής χλωροπανίδας. 


Το έργο παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στο συνεδριακό χώρο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης από την Al. Delfini, Country Managing Director της εταιρείας, τη Δ. Πετρίδη, Corporate Affairs & Engagement Director και τον Φ. Μιχόπουλο, Sustainability Leader. Χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Αθηναίων Χ. Δούκας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό ΜέγεθοςΣχετικά άρθρα

DEMO: Εισάγει ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα εργασίας
Προσφέρει μηνιαίες αποδοχές με 14 ημέρες εργασίας κατά μέσο όρο
Rosemont Pharmaceutical: Εξαγόρασε την ελληνική εταιρεία Pharma-Data
Για την παροχή υψηλής ποιότητας φαρμάκων προστιθέμενης αξίας
Τ. Τερζής: Πρωταρχικός μας στόχος η ενίσχυση των συνεργασιών μεταξύ των ΣΥ.ΦΑ.
Η κατακερματισμένη αγορά δεν είναι βιώσιμη, δηλώνει ο άρτι εκλεχθείς πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θράκης