Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Live παρουσίαση Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ & Karabinis Medical για την υπηρεσία HD Corner

14/10/2021 3:40:55 μμ
Μέσω της πλατφόρμας ΠΕΙΦΑΣΥΝ-Academy
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χθεσινή live παρουσίαση με θέμα: «Διαχείριση ασθενών με Υπέρταση και Διαβήτη: HD Corner», που διοργάνωσε ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ σε συνεργασία με την εταιρεία Karabinis Medical, μέσω της πλατφόρμας ΠΕΙΦΑΣΥΝ-Academy.

Η Γ. Γραμματέας του Δ.Σ του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ Τζένη Μαυρίδη προλόγισε την ενημερωτική εκδήλωση και ακολούθησε μια σύντομη τοποθέτηση του Brand Manager της Karabinis Medical Παναγιώτη Παγώνη. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο φαρμακοποιός-μέλος του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ Μιχάλης Ρηνιώτης, ο οποίος παρουσίασε την καινοτόμο και βραβευμένη υπηρεσία Υγείας HD Corner που στόχο έχει την ενίσχυση της συμμόρφωσης των ανθρώπων και τη μείωση του καρδιαγγειακού κινδύνου.

Μέσω της υπηρεσίας HD Corner δίνεται η δυνατότητα καταγραφής & αυτόματης επεξεργασίας των μετρήσεων, ενώ παρέχονται επιστημονικά εγκεκριμένες οδηγίες για τη λήψη της φαρμακευτικής αγωγής, για τη διαχείριση των ιατρικών συσκευών (αυτομέτρηση) και για τη σωστή διατροφή, καθώς και οδηγίες για άσκηση, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις βασικές ανάγκες του ασθενούς. Η ομιλία του Μ. Ρηνιώτη ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την αξία της συγκεκριμένης υπηρεσίας, ώστε να επιτευχθεί βέλτιστη ρύθμιση.

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με τις κατατοπιστικές απαντήσεις που δόθηκαν στα διάφορα ερωτήματα που τέθηκαν από το κοινό μέσω chat.

Κάντε εγγραφή στη νέα εκπαιδευτική πλατφόρμα ΠΕΙΦΑΣΥΝ-Academy για να συνεχίσετε να ενημερώνεστε για επιστημονικά και επαγγελματικά θέματα.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρονών παρουσίας και συνολικής προσφοράς






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο