Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Συμβουλές ομορφιάς

τελευταία νέα

Ο αυξημένος ρόλος του φαρμακοποιού στις Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Υγείας
Θα αναδειχθεί στο 3ο Φαρμακευτικό Συνέδριο Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης
Φαρμακοποιοί: Στοπ στα ραντεβού εμβολιασμού αν τα τεστ COVID-19 πάνε στα σούπερ μάρκετ
Ο ΕΟΦ πάντως ξεκαθαρίζει ότι η διάθεσή τους επιτρέπεται αποκλειστικά από τα φαρμακεία

Λιποαναρρόφηση και λιπογλυπτική σε μία ώρα!

29/3/2017 1:54:53 μμ
Όσα προσφέρει η νέα μέθοδος Triple Stage Lipo
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


«Εφιάλτης» είναι για τις γυναίκες και τους άνδρες τα ενοχλητικά αποθέματα λίπους σε διάφορα μέρη του σώματος.

Τα κοινώς ονομαζόμενα «ψωμάκια» στην περιφέρεια, στους γλουτούς, στην κοιλιακή χώρα αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος, προκαλούν αισθητικό «πανικό» τώρα μάλιστα που σιγά σιγά ζεσταίνει ο καιρός και απαλλασσόμαστε από τα χονδρά, φαρδιά ρούχα.


Όπως τονίζει ο πλαστικός χειρουργός, Δρ. Ευάγγελος Βασάλος, «μέσα σε μια ώρα μπορούμε με μια απλή, ακίνδυνη, ελάχιστα επεμβατική διαδικασία, ανώδυνα και αναίμακτα να απαλλαγούμε μια για πάντα, από αυτά τα ανεπιθύμητα «εξωγκομματάκια» που αλλοιώνουν την εικόνα μας και ταλαιπωρούν τη ψυχολογία μας. Η λύση βρίσκεται στη νέα μέθοδο λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής, Τriple Stage Lipo».


«Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι η καινοτόμος τεχνική εφαρμογή που φέραμε από το εξωτερικό, η οποία συνδυάζει τις νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις σε μια ολοκληρωμένη αναίμακτη τεχνική, προσδίδοντας έτσι ένα άριστο αποτέλεσμα! Φυσικά η ονομασία της «Triple Stage Lipo» δεν είναι τυχαία καθώς η νέα αυτή αισθητική τεχνική λιποαναρρόφησης ασκεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους την εξουδετέρωση του λίπους», επισημαίνει ο Δρ. Ευάγγελος Βασάλος και εξηγεί τον τρόπο που μέσα σε λίγη ώρα, πετυχαίνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.


«Είναι τρεις μέθοδοι συγκεντρωμένες σε μια, καθώς συνδυάζονται η χημική λιποδιάλυση, η μηχανικά υποβοηθούμενη διάλυση εξουδετέρωσης του λίπους και η εφαρμογή laser για λιπόλυση και σύσφιξη του δέρματος».


Κι όλα αυτά μέσα σε 20 λεπτά έως μία ώρα, ανάλογα με το μέγεθος του αισθητικού προβλήματος. Οι ασθενείς επιστρέφουν την επόμενη κιόλας μέρα στη δουλειά τους. Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει και άλλα πλεονεκτήματα και αφήνει πλέον «στο… ράφι» την παλιά μέθοδο λιποαναρρόφησης που οι περισσότερες γυναίκες γνωρίζουν καθώς είναι από τις πλέον δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις στον κόσμο.


Ο χειρισμός αυτής της ελάχιστα επεμβατικής τεχνικής γίνεται μέσα από 3 μικρές οπές μεγέθους 2-3 χιλιοστών. Όπως ακριβώς γίνεται στην λαπαροσκοπική και τη ρομποτική χειρουργική, αλλά με πολύ μικρότερες οπές. Έτσι, δεν μένουν σημάδια-ουλές αφού οι οπές αυτές είναι τόσο μικρές που κλείνουν αμέσως μετά, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Επίσης, η συγκεκριμένη τεχνική δεν απαιτεί ολική αναισθησία.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ξέρετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην ημικρανία και στον πονοκέφαλο;
Στο +46,6% η κατηγορία των προϊόντων ομορφιάς και προσωπικής υγιεινής


Σχετικά άρθρα

Τριχόπτωση: Φταίει μόνο η άνοιξη για την εμφάνισή της;
Μερικές φορές οι απαντήσεις δεν είναι τόσο απλές
7 επιστημονικά αποδεδειγμένοι τρόποι για να αποφύγετε τις ρυτίδες
Ακόμη και αν τους εφαρμόσετε στα 40+
Η προστασία του δέρματος από το κρύο
Συμβουλές για τη διατήρηση ενός υγιούς και καλά ενυδατωμένου δέρματος
Η εμμηνόπαυση και η αντιμετώπιση των επιπτώσεών της στο δέρμα
Oι ραγδαίες μεταβολές των ορμονών προκαλούν μείωση στην παραγωγή κολλαγόνου, σμήγματος και ελαστίνης