Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Lionel Picard: Νέος πρόεδρος του ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος της Sanofi

17/7/2020 2:30:43 μμ
Για την Ελλάδα και την Κύπρο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Lionel Picard είναι από την 1η Ιουλίου 2020 ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Sanofi για Ελλάδα και Κύπρο και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της SANOFI AVENTIS ΑΕΒΕ. Ο Lionel Picard διαδέχεται σε αυτή τη θέση την Michaela Scheiffert, η οποία παραμένει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. O Lionel Picard είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών των Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Euromed Marseille στη Γαλλία, και κάτοχος διπλώματος από το Πανεπιστήμιο Institut d' Administration des Entreprises.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στη Stallergenes και το 2006 εντάχθηκε στο δυναμικό της Sanofi όπου κατείχε με επιτυχία διάφορες θέσεις στο Οικονομικό τμήμα, το τμήμα Επιχειρησιακής Ανάπτυξης, την Εφοδιαστική Αλυσίδα και το Εμπορικό τμήμα. Διαθέτει διεθνή εμπειρία έχοντας εργαστεί στη Γαλλία, την Αυστραλία, την Τουρκία και το Μαρόκο. Τα τελευταία 3 χρόνια κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή στην Επιχειρησιακή Μονάδα Εμβολίων Sanofi Pasteur στη Βόρειο Αφρική. Όπως δήλωσε ο Lionel Picard: «Η ανάθεση της θέσης του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Sanofi Ελλάδας και Κύπρου, με τιμά βαθύτατα. Ξεκίνησα να εργάζομαι με μια έντονα δεμένη ομάδα, πλήρως αφοσιωμένη στη συνεργασία με τους Επαγγελματίες Υγείας, ώστε να διασφαλιστεί ότι οι ασθενείς θα έχουν πρόσβαση στα φάρμακά μας».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Είναι ρινικό σπρέι με ταχεία δράση που λαμβάνεται "on demand"
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών