Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Liafarm: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας φαρμακαποθήκης στην Ξάνθη

23/9/2022 1:25:02 πμ
Παρουσιάστηκε και η νέα υπηρεσία Liafarm Express
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Tο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα εγκαίνια της νέας φαρμακαποθήκης της Liafarm στην πόλη της Ξάνθης που βρίσκεται στο 2ο χλμ Ξάνθης - Καβάλας Αγρόκτημα Χρύσας. Στα εγκαίνια παρευρέθηκε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Ξάνθης Ιωάννης Μπούτος. 

Στα εγκαίνια παρουσιάστηκε και η νέα υπηρεσία της εταιρείας, η Liafarm Express, με την οποία επιτυγχάνεται η άμεση εξυπηρέτηση των έκτακτων αναγκών της πόλης με πρόσθετα δρομολόγια ενδιάμεσα των κύριων δρομολογίων. 

Οι express παραγγελίες εντός της πόλης παραδίδονται με μηδενικές εκπομπές αέριων ρύπων, χάρη στα νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της εταιρείας Eco Car. Η φαρμακαποθήκη επίσης δίνει τη δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών από την έδρα της (Pick Up). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα φαρμακαποθήκη στην Ξάνθη, που ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 23 Αυγούστου, αποτελεί την τρίτη κατά σειρά επένδυση της Liafarm για το διάστημα 2021-2022, μετά τα εγκαίνια των δύο εγκαταστάσεών της στις πόλεις των Σερρών και της Δράμας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο Σύλλογος έχει ήδη ξεκινήσει την καταγραφή των προβλημάτων
Δημιουργώντας νέες εγκαταστάσεις στο Βέλγιο


Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ συμμετέχει στο 4ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου
ΠΕΙΦΑΣΥΝ συνέδριο Πελοπόννησος φαρμακοποιός ήρωας
H IMPACT ανανεώνει και εμπλουτίζει τη συνεργασία της με την GENESIS Pharma
Η συνεργασία ενισχύεται με την υπηρεσία B2G EINVOICING