Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


LEO Pharma Hellas: Υλοποιεί για τρίτη συνεχή χρονιά εκστρατεία ενημέρωσης για την ψωρίαση

30/6/2021 3:19:25 μμ
Μην παίζεις κρυφτό με το δέρμα σου. Η λύση κρύβεται μπροστά σου. #ΦτουΞελευθερία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


«Μην παίζεις κρυφτό με το δέρμα σου» είναι το κεντρικό μήνυμα της πανελλαδικής εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που υλοποιεί η LEO Pharma Hellas υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας – ΕΔΑΕ.

Στόχος της εκστρατείας είναι να παροτρύνει τους ασθενείς με ψωρίαση να απευθυνθούν στον δερματολόγο τους, ώστε σε συνεργασία μαζί του να βρουν τη λύση που θα τους βοηθήσει να απελευθερωθούν από τα συμπτώματα της ψωρίασης. Βασικό επικοινωνιακό όχημα της εκστρατείας είναι ένα spot διάρκειας 40'' που θα προβληθεί στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ως κοινωνικό μήνυμα, με την έγκριση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Εμπνευσμένο από το παιδικό ομαδικό παιχνίδι «κρυφτό», ο πρωταγωνιστής απευθύνεται στους ασθενείς με ψωρίαση και τους ενθαρρύνει να παίξουν με τους κανόνες και να επιμείνουν προκειμένου να κερδίσουν το «παιχνίδι» με την ψωρίαση, καθώς η λύση κρύβεται μπροστά τους. Η επικοινωνία με τον δερματολόγο θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τη νόσο με την κατάλληλη θεραπεία και να φωνάξουν #ΦτουΞελευθερία!

Μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα: www.psoriasis.my-derma.info/ftouxeleftheria, οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για την ψωρίαση και για το ρόλο του δερματολόγου, ενώ τους προσφέρεται η δυνατότητα να αναζητήσουν τον δερματολόγο στην περιοχή που τους εξυπηρετεί, με ένα απλό κλικ στο εικονίδιο «Βρες Δερματολόγο».

Ο Γενικός Διευθυντής της LEO Pharma Hellas Νίκος Ραγκούσης επισημαίνει πως: «Στόχος μας είναι η υπεύθυνη ενημέρωσή τους ώστε να αναζητήσουν τη θεραπευτική επιλογή που τους ταιριάζει και να την ακολουθήσουν ώστε να απελευθερωθούν από τους περιορισμούς που τους επιβάλει η νόσος. Δεν "παίζουμε κρυφτό με το δέρμα" αλλά αναζητούμε την κατάλληλη λύση στον ειδικό για τις παθήσεις του δέρματος που δεν είναι άλλος από τον δερματολόγο».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας
Αφορά την αποθήκευση και διανομή μιας σειράς σκευασμάτων στην ελληνική αγορά


Σχετικά άρθρα

Boehringer Ingelheim: Αυξήθηκαν οι εξαγωγές της κατά 22,8%
Για φέτος η εταιρεία υπολογίζει σε οργανική ανάπτυξη περίπου +8,0%
Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Παράγει 19 κατηγορίες αντιβιοτικών καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών της Ελλάδας
Σύμφωνα με τον Δ. Γιαννακόπουλο σε αυτά ουδέποτε σημειώθηκαν ελλείψεις
GSΚ: Εγκαινιάζει εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Έρπητα Ζωστήρα
Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας
FAMAR - Théa Pharma: Μια νέα ισχυρή συνεργασία ξεκινάει
Αφορά την αποθήκευση και διανομή μιας σειράς σκευασμάτων στην ελληνική αγορά