Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


LEO Pharma Hellas: Υλοποιεί για τρίτη συνεχή χρονιά εκστρατεία ενημέρωσης για την ψωρίαση

30/6/2021 3:19:25 μμ
Μην παίζεις κρυφτό με το δέρμα σου. Η λύση κρύβεται μπροστά σου. #ΦτουΞελευθερία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


«Μην παίζεις κρυφτό με το δέρμα σου» είναι το κεντρικό μήνυμα της πανελλαδικής εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που υλοποιεί η LEO Pharma Hellas υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας – ΕΔΑΕ.

Στόχος της εκστρατείας είναι να παροτρύνει τους ασθενείς με ψωρίαση να απευθυνθούν στον δερματολόγο τους, ώστε σε συνεργασία μαζί του να βρουν τη λύση που θα τους βοηθήσει να απελευθερωθούν από τα συμπτώματα της ψωρίασης. Βασικό επικοινωνιακό όχημα της εκστρατείας είναι ένα spot διάρκειας 40'' που θα προβληθεί στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ως κοινωνικό μήνυμα, με την έγκριση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Εμπνευσμένο από το παιδικό ομαδικό παιχνίδι «κρυφτό», ο πρωταγωνιστής απευθύνεται στους ασθενείς με ψωρίαση και τους ενθαρρύνει να παίξουν με τους κανόνες και να επιμείνουν προκειμένου να κερδίσουν το «παιχνίδι» με την ψωρίαση, καθώς η λύση κρύβεται μπροστά τους. Η επικοινωνία με τον δερματολόγο θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τη νόσο με την κατάλληλη θεραπεία και να φωνάξουν #ΦτουΞελευθερία!

Μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα: www.psoriasis.my-derma.info/ftouxeleftheria, οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για την ψωρίαση και για το ρόλο του δερματολόγου, ενώ τους προσφέρεται η δυνατότητα να αναζητήσουν τον δερματολόγο στην περιοχή που τους εξυπηρετεί, με ένα απλό κλικ στο εικονίδιο «Βρες Δερματολόγο».

Ο Γενικός Διευθυντής της LEO Pharma Hellas Νίκος Ραγκούσης επισημαίνει πως: «Στόχος μας είναι η υπεύθυνη ενημέρωσή τους ώστε να αναζητήσουν τη θεραπευτική επιλογή που τους ταιριάζει και να την ακολουθήσουν ώστε να απελευθερωθούν από τους περιορισμούς που τους επιβάλει η νόσος. Δεν "παίζουμε κρυφτό με το δέρμα" αλλά αναζητούμε την κατάλληλη λύση στον ειδικό για τις παθήσεις του δέρματος που δεν είναι άλλος από τον δερματολόγο».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υλοποιείται με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου
31/3/2024 9:33:35 μμTop Pharma Launches 2023
Η έκδοση που συγκεντρώνει τη δράση όλης της αγοράς για ένα ολόκληρο έτος






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος