Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Lelos Group: Μεγάλη επιτυχία στη 2η Εκπαιδευτική Εκδήλωση που διοργάνωσε ο Όμιλος

21/3/2023 8:46:30 μμ
Συμμετείχαν περισσότερα από 170 άτομα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με μεγάλη επιτυχία και με αριθμό συμμετεχόντων που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, πραγματοποιήθηκε η 2η εκπαιδευτική εκδήλωση με τίτλο «Συμβουλές για αύξηση πωλήσεων στο φαρμακείο», που διοργανώθηκε από τη Larisa Pharm, εταιρεία του Ομίλου φαρμακαποθηκών Lelos Group, στο ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial στη Λάρισα, την Τρίτη 14 Μαρτίου. Στη διοργάνωση συμμετείχαν και οι εταιρείες Central Pharma και Argofarm, φαρμακαποθήκες του Ομίλου που δραστηριοποιούνται επίσης στην περιοχή της Θεσσαλίας.

96 φαρμακεία της Θεσσαλίας και 20 εταιρείες του φαρμακευτικού χώρου έδωσαν το παρόν, ενώ ο συνολικός αριθμός φαρμακοποιών και φαρμακοϋπαλλήλων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ξεπέρασε τα 170 άτομα.

H εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Ανδρέα Σουφλή, υπευθύνου της Larisa Pharm και εν συνεχεία το λόγο έλαβε ο Ζαχαρίας Λέλος από τη Διεύθυνση του Lelos Group, ο οποίος παρουσίασε τον Όμιλο, κάνοντας αναφορά στο δίκτυο των εταιρειών που τον απαρτίζουν, καθώς και στο σύνολο των υπηρεσιών που παρέχουν στο σύγχρονο φαρμακείο. Ακολούθησε μια σύντομη παρουσίαση της εταιρείας του Ομίλου Biopharm και των προϊόντων της.

Στη συνέχεια, οι φαρμακοποιοί ενημερώθηκαν για τις τεχνικές πωλήσεων και για την τέχνη της συμβουλευτικής πώλησης στο φαρμακείο, από τις εταιρείες Korres και Avene αντίστοιχα, καθώς και για την έξαρση των αναπνευστικών ιώσεων από τον Απόστολο Παπαμαργαρίτη, Ιατρό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Μετά το πέρας της εκδήλωσης παρατέθηκε δείπνο σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μέσω της φαρμακαποθήκης Larisa Pharm
Δημοσιεύτηκε η ετήσια έκθεση της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας


Σχετικά άρθρα

UNI-PHARMA & InterMed: Δέκα βραβεία σε δύο μήνες
Στις διοργανώσεις «Green Brand Awards», «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς» και «Προϊόν της Χρονιάς»
OTC τζελ για τη στυτική δυσλειτουργία θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ από τη Haleon
Έχει λάβει την έγκριση από τον FDA ως ιατροτεχνολογικό
Τα φάρμακα που φέρνουν έσοδα
Και πέτυχαν σημαντική αύξηση των πωλήσεών τους από το 2023 στο 2024