Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Lelos Group: Κλείνει τα 35 του χρόνια με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

11/10/2022 12:00:58 πμ
Με σύμμαχο την τεχνολογία, αυτοματοποιεί τις εταιρικές διαδικασίες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


O Όμιλος Lelos Group, αποτελούμενος από αμιγώς ελληνικές εταιρείες, ξεκίνησε την πορεία του το 1987 φτάνοντας σήμερα, 35 χρόνια μετά, να διαθέτει 10 φαρμακαποθήκες στη χώρα.
Το δίκτυο εξυπηρέτησής του έχει πανελλαδική εμβέλεια και οι υπηρεσίες του καλύπτουν όλο το φάσμα της φαρμακευτικής εφοδιαστικής αλυσίδας, από την αποθήκευση και τη διαλογή-συσκευασία, μέχρι την εμπορία και διακίνηση, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές ΕΟΦ. Συγκεκριμένα, διακινεί ετησίως περισσότερα από 35.000 προϊόντα (φάρμακα, ιατροτεχνολογικά προϊόντα, καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής και άλλα παραφάρμακα), μέσω των 95 οχημάτων που διαθέτει.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, ο Όμιλος αξιοποιεί τα εργαλεία που του παρέχει η τεχνολογία για να αυτοματοποιήσει τις εταιρικές διαδικασίες και να επιτύχει την ταχύτερη και πληρέστερη κάλυψη των αναγκών των πελατών του.

Ο Όμιλος Lelos Group παρουσιάζει συνεχή ανάπτυξη καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας του, ακόμη και σε δύσκολες εποχές οικονομικής και υγειονομικής κρίσης. Τα οικονομικά στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί φέρνουν τις φαρμακαποθήκες του Ομίλου στις πρώτες θέσεις κερδοφορίας μεταξύ των ιδιωτικών φαρμακαποθηκών.

Μετά από 35 χρόνια λειτουργίας ο Όμιλος δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες του, βασιζόμενος στην τεχνολογία που διαθέτει και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τα γιατί και τα πώς αναδείχθηκαν στην ετήσια συνάντηση του APhA
Η FIP καλεί τους φαρμακοποιούς να εξοικειωθούν με το μέλλον της φαρμακευτικής πρακτικής






Σχετικά άρθρα

Supplement Awards 2025: Επιβραβεύουμε υπεύθυνα προϊόντα που συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής του καταναλωτή
Συνέντευξη του Δρ Σταύρου Λαλά στην Άννα Μαρία Παπίρη
5ο Athens ESG Forum: Από το Όραμα στη Δράση – Ο Χάρτης της Βιώσιμης Μετάβασης
Με κορυφαίους διεθνείς ομιλητές και πρακτικές λύσεις ESG για βιώσιμες, καινοτόμες και υπεύθυνες φαρμακευτικές επιχειρήσεις
ΣΘΕΒ: «Από το κλασικό στο ψηφιακό: Η νέα εποχή στην υγεία και το φάρμακο»
Ενημερωτική εκδήλωση στις 9 Μαΐου στη Λάρισα
Novo Nordisk Hellas: Συμμετοχή στον 16ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο Αθήνας
Από την ομάδα της εταιρείας «Τρέχουμε για να αλλάξουμε τον Διαβήτη / Run to Change Diabetes»