Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Lelos Group: Εκσυγχρονίζει το Data Center στη Vitafarm

29/11/2023 12:47:23 πμ
Μια επένδυση αξίας άνω των 100.000 ευρώ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Vitafarm, εταιρεία του Ομίλου Lelos Group, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη για τον εκσυγχρονισμό του Data Center, η σωστή λειτουργία του οποίου είναι καθοριστική για την ανταγωνιστικότητα μιας επιχείρησης στη σύγχρονη εποχή, προέβη σε μια επένδυση αξίας άνω των 100.000€. Η επένδυση αφορά την εταιρεία Dell με επεξεργαστές INTEL XEON και λύσεις back up και έχει στόχο τη βελτίωση της απόδοσης και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.


Το αναβαθμισμένο Data Center θα προσφέρει αποτελεσματικότερη διαχείριση των ροών εργασίας και της ασφάλειας των δεδομένων, αυξημένη διαθεσιμότητα και αξιοπιστία, διασφαλίζοντας την πλήρη λειτουργία ακόμη και κατά περιπτώσεις απρόοπτων προβλημάτων. 


«Ο εκσυγχρονισμός του Data Center είναι ένα μεγάλο βήμα προς το μέλλον, με στόχο την παροχή των καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες μας, την ενίσχυση της καινοτομίας και τη διασφάλιση του πολυτιμότερου πλεονεκτήματος ενός οργανισμού, των δεδομένων. Με αυτήν την επένδυση, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας προς την τεχνολογική πρόοδο και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ανταποκρινόμενων στις σύγχρονες απαιτήσεις», αναφέρει ανακοίνωση του Ομίλου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και ΒΙΑΝΕΞ θωρακίζουν τον Έλληνα φαρμακοποιό
Αναδεικνύοντας τον επιστημονικό του ρόλο και τη συμβολή του στη βελτίωση της υγείας
Ολοκληρώθηκαν τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024
Απονεμήθηκαν και δύο ειδικά βραβεία «αριστίνδην»
Lavipharm: Ολοκληρώνεται η νέα γραμμή παραγωγής διαδερμικών συστημάτων
Μια κατηγορία προϊόντων με αυξημένη ζήτηση
Πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης ο Γ.Κ. Κιοσές
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.