Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Στις 10 και 11 Οκτωβρίου το PHARMA point 2026 ανοίγει τις πύλες του στη Θεσσαλονίκη
Από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης

Lavisoft

29/8/2007
Σύμβαση με FrezyDerm.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Η Lavisoft Συστήματα Πληροφορικής, θυγατρική της Lavipharm ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης με τη φαρμακευτική εταιρεία FrezyDerm, για εγκατάσταση του συστήματος QCS (Quality Control System). Το QCS της Lavisoft αποτελεί ένα Σύστημα ΔιαχείρισηςΔεδομένων Εργαστηρίων Ποιοτικού Ελέγχου. Πρόκειται για λογισμικό που απευθύνεται σε τεχνικούς υπευθύνους εργαστηρίων ποιοτικού ελέγχου της βιομηχανίας, ή σε ανεξάρτητα εργαστήρια παροχής υπηρεσιών ποιοτικού ελέγχου.

Το αντικείμενο του QCS αφορά τις φυσικοχημικές δοκιμές και τις μικροβιολογικές αναλύσεις τροφίμων, φαρμάκων, καλλυντικών, απορρυπαντικών, νερών, αποβλήτων και υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πώς ερμηνεύουν οι δύο πλευρές τη διευκρινιστική εγκύκλιο






Σχετικά άρθρα

Viatris: Στη λίστα Forbes με τους καλύτερους εργοδότες παγκοσμίως
Βάσει ανεξάρτητων απόψεων των εργαζομένων της
La Roche-Posay: Έχει εκπαιδεύσει 815 φαρμακεία
Μέσω του προγράμματος Oncology Derm Class
Η νέα εποχή της αυτοφροντίδας στην ειδική έκδοση Leaders in Pharmacy
Με υποστηρικτή την εταιρεία Haleon