Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Lavipharm: Διορισμός της Βίκυς Κεφαλά στο Δ.Σ. του EIT

23/6/2025 4:38:00 μμ
Το θεσμικό όργανο της Ε.Ε. με αποστολή την ενίσχυση της καινοτομικής ικανότητας της Ευρώπης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Βίκυ Δ. Κεφαλά, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. και μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της Lavipharm, διορίστηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως μέλος του Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (EIT). 


Το EIT, θεσμικό όργανο της Ε.Ε., αποστολή του έχει την ενίσχυση της καινοτομικής ικανότητας της Ευρώπης. Μέσα από ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργασιών, προάγει τη σύγκλιση εκπαίδευσης, έρευνας και επιχειρηματικότητας, συμβάλλοντας στην ανταγωνιστικότητα και στην ευρωπαϊκή καινοτομία, μέσω των Κοινοτήτων Γνώσης και Καινοτομίας (KICs), όπως το EIT Health.


«Η επιλογή της Β. Κεφαλά αντανακλά τη διαχρονική και ουσιαστική συμβολή στον τομέα της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης, της επιχειρηματικής ενδυνάμωσης και της καινοτομίας», δηλώνει η Lavipharm. Προσθέτει δε την ιδιαίτερη σημασία που έχει και για την εταιρεία που επικεντρώνεται στρατηγικά στην καινοτομία και στην ανάπτυξη. «Η διασύνδεση με φορείς όπως το EIT Health ενδυναμώνει τον ρόλο της εταιρείας στο ευρωπαϊκό οικοσύστημα καινοτομίας και επιβεβαιώνει τη σταθερή της δέσμευση σε σύγχρονες και βιώσιμες λύσεις για την υγεία», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με τη μελέτη του Ινστιτούτου WifOR
Είναι από τις πιο σημαντικές μεταρρυθμίσεις των τελευταίων ετών, σύμφωνα με τον Κ. Αθανασάκη






Σχετικά άρθρα

Σπάνε ρεκόρ τα ωμέγα-3
Προβλέπεται να διπλασιαστούν οι πωλήσεις τους τα επόμενα 5 χρόνια
The Most Sustainable Companies in Greece 2026
Οι 57 επιχειρήσεις που ηγούνται της Βιώσιμης Ανταγωνιστικότητας στην Ελλάδα
Novo Nordisk: Το χάπι σεμαγλουτίδης έλαβε έγκριση στην Ε.Ε.
Θα κυκλοφορήσει πιθανότατα εντός του 2026
Sobi: Στην πρώτη θέση της διεθνούς αξιολόγησης PatientView
Για τις αιμορραγικές διαταραχές