Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Ευ Ζην

τελευταία νέα


Λαρισαϊκή Φαρμακευτική: Μέγας Χορηγός στην εκδήλωση «Μαζί μια αγκαλιά»

23/6/2022 12:15:06 πμ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η φαρμακαποθήκη Λαρισαϊκή Φαρμακευτική Α.Ε., μέλος του Lelos Group, πρωτοστάτησε ως Μέγας Χορηγός στην εκδήλωση «Μαζί μια Αγκαλιά» που πραγματοποιήθηκε 9-15 Μαΐου στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας με πρωτοβουλία του Φ.Σ. Λάρισας και τη συμμετοχή του ΠΦΣ και εθελοντικών οργανώσεων και συλλογικών φορέων στο χώρο της υγείας. Οι δράσεις είχαν ως επίκεντρο την προσφορά στο συνάνθρωπο μέσω του εθελοντισμού και την ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών για θέματα υγείας και πρόληψης.

Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών συμμετείχε στις δράσεις καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για ιδιαίτερα χρήσιμα θέματα για τη διατήρηση της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής αλλά και να γίνει κοινωνός της αξίας και της δύναμης του εθελοντισμού.

Η Λαρισαϊκή Φαρμακευτική στήριξε έμπρακτα την υλοποίηση του οράματος των διοργανωτών για μια κοινωνία αλληλεγγύης, συνεργασίας και προσφοράς, με την ελπίδα δράσεις σαν και αυτή να επαναληφθούν, να ενισχυθούν περισσότερο και να καταστούν θεσμός για την πόλη της Λάρισας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.






Σχετικά άρθρα

Υποτροφίες «Εις Μνήμη Νικολάου Σαριπόλου»
Από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Νέα στοιχεία για τον αντιφλεγμονώδη ρόλο της άσκησης σε ασθενείς
Γράφει ο Σταύρος Ξηντάρας, Πρωταθλητής Ευρώπης (Αθλητική Ιαπωνική Ξιφασκία), Εξειδικευθείς στην Ιατρική ψυχολογία & Αθλητικές επιστήμες, Διευθυντής του ερευνητικού Ινστιτούτου Spochan
Θετική η επίδραση των βιταμινών C και E σε άνδρες αθλητές
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Sports Medicine and Health Science
Σημαντικά ευρήματα για τη δράση των πολυβιταμινών στην εγκεφαλική λειτουργία
Η καθημερινή λήψη βελτίωσε τη μνήμη σε ηλικιωμένους