Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Ευ Ζην

τελευταία νέα


Λαρισαϊκή Φαρμακευτική: Μέγας Χορηγός στην εκδήλωση «Μαζί μια αγκαλιά»

23/6/2022 12:15:06 πμ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η φαρμακαποθήκη Λαρισαϊκή Φαρμακευτική Α.Ε., μέλος του Lelos Group, πρωτοστάτησε ως Μέγας Χορηγός στην εκδήλωση «Μαζί μια Αγκαλιά» που πραγματοποιήθηκε 9-15 Μαΐου στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας με πρωτοβουλία του Φ.Σ. Λάρισας και τη συμμετοχή του ΠΦΣ και εθελοντικών οργανώσεων και συλλογικών φορέων στο χώρο της υγείας. Οι δράσεις είχαν ως επίκεντρο την προσφορά στο συνάνθρωπο μέσω του εθελοντισμού και την ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών για θέματα υγείας και πρόληψης.

Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών συμμετείχε στις δράσεις καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για ιδιαίτερα χρήσιμα θέματα για τη διατήρηση της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής αλλά και να γίνει κοινωνός της αξίας και της δύναμης του εθελοντισμού.

Η Λαρισαϊκή Φαρμακευτική στήριξε έμπρακτα την υλοποίηση του οράματος των διοργανωτών για μια κοινωνία αλληλεγγύης, συνεργασίας και προσφοράς, με την ελπίδα δράσεις σαν και αυτή να επαναληφθούν, να ενισχυθούν περισσότερο και να καταστούν θεσμός για την πόλη της Λάρισας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ευρωπαϊκή φαρμακευτική στρατηγική θα πρέπει να στηρίξει την καινοτομία και την πρόσβαση των ασθενών
Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΕΚΠΑ


Σχετικά άρθρα

Θετική η επίδραση των βιταμινών C και E σε άνδρες αθλητές
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Sports Medicine and Health Science
Σημαντικά ευρήματα για τη δράση των πολυβιταμινών στην εγκεφαλική λειτουργία
Η καθημερινή λήψη βελτίωσε τη μνήμη σε ηλικιωμένους
Κυτταρίτιδα: Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεται εκ των έσω
Γράφει ο Χάρης Γεωργακάκης, Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος, MSc, Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιαγγειακής Υγείας και Διατροφής
Π.Ο.Υ.: Τάσσεται κατά της χρήσης γλυκαντικών
Τι συνιστά για τη διαχείριση του βάρους