Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


L' Οréal Professional Products: Χάλκινο βραβείο στα Women Empowerment Awards

18/7/2022 3:02:01 πμ
Για την πρωτοβουλία Be your Best, σε συνεργασία με τον οργανισμό Women On Top
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με το χάλκινο βραβείο στα Women Empowerment Awards, που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά φέτος από την Boussias, βραβεύτηκαν η L'Οréal Professional Products και ο οργανισμός Women On Top. 

Η εν λόγω διάκριση αφορά το πρόγραμμα προσωπικής, επιχειρηματικής και χρηματοοικονομικής ενδυνάμωσης γυναικών του κομμωτικού κλάδου, Be your Best, το οποίο αναδείχτηκε το καλύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μάθησης και ανάπτυξης στην κατηγορία «Καλύτερες Πρωτοβουλίες». 

«Σε συνεργασία με τον οργανισμό Women On Top, δημιουργήσαμε το πρόγραμμα Be your Best, έχοντας ως στόχο να ανταποδώσουμε τη φροντίδα που μοιράζουν απλόχερα οι γυναίκες του κομμωτικού κλάδου και να προσφέρουμε σε εκείνες με τη σειρά μας τα εργαλεία ώστε να τις ενδυναμώσουμε σε προσωπικό, επιχειρηματικό και χρηματικοοικονομικό επίπεδο» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια του Κλάδου Επαγγελματικών Προϊόντων της L'Oréal Hellas,
ενώ η Στέλλα Κάσδαγλη, Συνιδρύτρια του Women On Top, ανέφερε: «Όταν ξεκινήσαμε το πρόγραμμα αυτό, αναρωτιόμασταν πως μια εταιρεία σαν τη L’Oréal που δουλεύει με γυναίκες για τις γυναίκες μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο για την ενδυνάμωση τους. Το αποτέλεσμα ήταν ένα τεράστιο μάθημα για εμάς στο Women On Top, γιατί συνειδητοποιήσαμε ότι η ενδυνάμωση των γυναικών δεν σχετίζεται με όσα έχουμε κάνει μέχρι σήμερα».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Σχετικά άρθρα

KANNABIO: «Θεραπευτικές εφαρμογές των κανναβινοειδών»
Νέο webinar με διεθνείς ομιλητές για επαγγελματίες υγείας
Εντυπωσιακή η παρουσία της FITO στο Hellas Pharm 2024
Η εταιρεία επικοινώνησε τις μεγάλες αλλαγές που έχει υλοποιήσει στα προϊόντα της
Pfizer: Δεύτερη καμπάνια με τη Lady Gaga
Διαφημίζει το φάρμακο κατά της ημικρανίας