Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Κορυφαίες διακρίσεις για τον Όμιλο Σαράντη στα Procurement Excellence Awards 2024

5/3/2024 8:08:47 πμ
«Παράγουμε διαρκώς αξία για τους συνεργάτες μας», αναφέρει η εταιρεία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Όμιλος Σαράντη και το Τμήμα Προμηθειών κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις στα Procurement Excellence Awards, αποσπώντας Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Category Management Initiative με την υποψηφιότητα «Fragrance Excellence: A Category Management journey towards sustainable simplicity and cost optimization» καθώς και Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Manufacturing με την υποψηφιότητα «Procurement Team: Mapping the road towards Excellence!».


Η εντυπωσιακή τελετή απονομής ολοκληρώθηκε με την παρουσία 170 εκπροσώπων του κλάδου, θέτοντας έναν εντυπωσιακό επίλογο στην 1η διοργάνωση των βραβείων με διοργανωτή την Boussias. 


«Στον Όμιλο Σαράντη, καθοδηγούμενοι από τον σκοπό μας, ακολουθούμε και επενδύουμε σε μια σαφή στρατηγική και ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο που δημιουργούν βιώσιμη κερδοφόρα ανάπτυξη και αξία για όλους τους ενδιαφερόμενους μέσα σε ένα άκρως ανταγωνιστικό διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον. Η Ομάδα Προμηθειών του Ομίλου δεν ανταποκρίνεται απλώς στους στόχους, αλλά επιδιώκει το Excellence. Με σχολαστικά σχεδιασμένα πλάνα ετήσιας εξοικονόμησης, σύναψη συμβολαίων και open-book συμφωνιών, μείωση αριθμού προμηθευτών και διαχείριση ρίσκου με ενεργούς εναλλακτικούς προμηθευτές του business, αποδεικνύουμε τη δέσμευσή μας για συνεχή βελτίωση, στρατηγικές συνεργασίες και για μετάφραση των εταιρικών στόχων & στρατηγικών, σε ενέργειες και μετρήσιμα αποτελέσματα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών