Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Κορυφαία συνδικαλιστικά στελέχη ζητούν επειγόντως απεργία διαρκείας

6/11/2012
Αναστάτωση στον κλάδο από το πολυνομοσχέδιο-σκούπα του υπ. Οικονομικών.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Την άμεση κήρυξη πανελλαδικής απεργίας διαρκείας και την πραγματοποίηση της γενικής συνέλευσης του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (Π.Φ.Σ.) για το ερχόμενο Σάββατο 10 Νοεμβρίου, προκειμένου να κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις του κλάδου, ζητούν σε επείγουσα ανακοίνωσή τους 7 κορυφαία συνδικαλιστικά στελέχη των φαρμακοποιών μετά από την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή και την προώθηση της ρύθμισης σχετικά με το αναδρομικό rebate του 5%.


Τα επτά συνδικαλιστικά στελέχη των φαρμακοποιών είναι οι: Τάκης Αγαθόπουλος, μέλος του Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. και πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς, Γιώργος Αναστασάκης, μέλος του Δ.Σ. του Π.Φ.Σ., Γιάννης Μακρυγιάννης, μέλος του Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. και πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας, Γιάννης Παπαδόπουλος, μέλος του Δ.Σ. του Π.Φ.Σ., Παναγιώτης Σιαπκάρας, μέλος του Δ.Σ. του Π.Φ.Σ., Ηλίας Γιαννόγλου, γενικός γραμματέας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, και Γιώργος Μπούμπας, μέλος του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά.


Πηγή: ygeia360.gr



Υπενθυμίζουμε ότι και ο ίδιος ο πρόεδρος του Π.Φ.Σ., Θεόδωρος Αμπατζόγλου, είχε κάνει την Παρασκευή λόγο για δυναμικές κινητοποιήσεις, αν και εφόσον τα «σενάρια» για αναδρομικό rebate επιβεβαιωνόταν:


"Αθήνα, 2/11/2012


Μέχρι σήμερα Παρασκευή ώρα 2.30 μετά το μεσημέρι, δεν επιβεβαιώνονται τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει σε ορισμένα site, για αιφνιδιαστική ψήφιση αναδρομικού rebate 5%.


Παρακολουθούμε από κοντά το θέμα και είμαστε αποφασισμένοι να αντιδράσουμε δυναμικά, εάν και εφόσον τα σενάρια αυτά επιβεβαιωθούν τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες.


Οι φαρμακοποιοί δεν είναι διατεθειμένοι να αποδεχθούν παρόμοιες ρυθμίσεις και αυτό είναι ξεκάθαρο προς όλους.


Να είστε σε ετοιμότητα και θα σας ενημερώσουμε αμέσως εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη.


Συγχρόνως σας καλούμε να μην τρομοκρατείστε με οποιαδήποτε φήμη και να δίνετε βάση στην επίσημη ενημέρωση του Πανελληνίου φαρμακευτικού Συλλόγου και των Συλλόγων σας".

 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Προειδοποιήσεις απευθύνει όμως ο αντιπρόεδρος του τμήματος Consumer Health της IQVIA
Ο ΠΦΣ ζητά εξηγήσεις από την Ειρ. Αγαπηδάκη






Σχετικά άρθρα

Αλματώδης ανάπτυξη στα online φαρμακεία της Ευρώπης
Προειδοποιήσεις απευθύνει όμως ο αντιπρόεδρος του τμήματος Consumer Health της IQVIA
Απλήρωτες οι συνταγές Μαΐου για το πρόγραμμα της παχυσαρκίας
Ο ΠΦΣ ζητά εξηγήσεις από την Ειρ. Αγαπηδάκη
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του ΠΦΣ με λίγες διαφορές στη σύνθεση
Πρόεδρος παραμένει ο Απόστολος Βαλτάς
Φ.Σ. Πέλλας: Νέες οθόνες προβολής εφημεριών στα φαρμακεία του νομού
Στο πλαίσιο συνεργασίας με την εταιρεία ITEQ