Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Κορυφαία εταιρεία της χρονιάς αναδείχθηκε η Innovis Pharma

12/10/2022 6:38:07 μμ
Στα φετινά «Best in Pharmacy Awards»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Από αριστερά: Σωκράτης Γκιώζος / Product Manager, Αλεξάνδρα Κυπραίου / Digital Marketing Manager, Γιώργος Εμμανουήλ / Sales Manager, Μιχάλης Δαλαμβέλας / Head of HR, Βίκυ Ζμπλούχου / Product Manager, Ευγενία Τσαγγέτα / Marketing Assistant, Χριστίνα Κοράλη / Business Unit Director Pharmacy, Ελίνα Βεκρή / Group Brand Manager, Αλέξανδρος Γιαννακάκης / Area Sales Manager, Έλενα Τσιούτσια / Brand Manager
Δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Innovis Pharma στα «Best in Pharmacy Awards 2022». Αναδείχθηκε «Company of the Year» και έλαβε το Platinum βραβείο για το Nuxe Super Serum [10] ως το Καλύτερο προϊόν για Περιποίηση Προσώπου. 

Η Χριστίνα Κοράλη, Business Unit Director της Innovis Pharma δήλωσε σχετικά:
«To Βραβείο Company of the Year αλλά και το Platinum βραβείο για το Nuxe Super Serum [10] ως το Καλύτερο προϊόν για Περιποίηση Προσώπου μας τιμούν ιδιαίτερα και μας ενθαρρύνουν στη συνεχή προσπάθειά μας για περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας μας σε ένα αρκετά δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον για το επιχειρείν. 

Το τμήμα φαρμακείου της εταιρείας Innovis Pharma όχι μόνο παρουσιάζει διψήφια ανάπτυξη τα 4 τελευταία χρόνια αλλά έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων ξένων οίκων για την αποκλειστική διάθεση των brands τους στην ελληνική αγορά. Η επιτυχία αυτή δεν οφείλεται μόνο στα εξαιρετικά προϊόντα που περιλαμβάνει το portfolio της εταιρείας μας αλλά και στην ομάδα marketing και πωλήσεων που εργάζεται με υψηλό επαγγελματισμό, δημιουργικότητα και όραμα την εξέλιξη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στην εταιρεία BOUSSIAS όσο και στην Κριτική Επιτροπή για τη διάκριση και αναγνώριση της προσπάθειάς μας που μας γέμισε χαρά και έμπνευση».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η υποβολή υποψηφιοτήτων ξεκίνησε με Early Bird Rate έως 15/05






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν