Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


ΚORRES: Υποδέχεται τη χρονιά με μια νέα κατηγορία προϊόντων

24/1/2023 9:17:20 μμ
Η KORRES Herbarium Lab | Relaxing Lavender με τεχνολογία AROMADREAM και ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τα ελληνικά βότανα συναντούν την προηγμένη τεχνολογία που εισάγουν οι μεγαλύτεροι αρωματικοί οίκοι παγκοσμίως σε μια νέα προϊοντική κατηγορία -KORRES Herbarium Lab- που αναλαμβάνει να προσφέρει ισορροπία στο σώμα και στο πνεύμα. Πρόκειται για μια ολιστική προσέγγιση, η οποία βασίζεται στη επίδραση που έχει το άρωμα στη φυσική και συναισθηματική ευεξία, αξιοποιώντας παράλληλα τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων. 

Την κατηγορία KORRES Ηerbarium Lab εγκαινιάζει φέτος η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης σώματος με ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας. Τέσσερα προϊόντα στοχεύουν στη δημιουργία ατμόσφαιρας χαλάρωσης και ηρεμίας πριν από τον ύπνο. Ο «κόσμος» του KORRES Herbarium Lab Relaxing Lavender αποτελείται από: το χαλαρωτικό Αφρόλουτρο Hydrate + Relax, το Γαλάκτωμα Σώματος Soften + Calm, το Roll-on Άρωμα Σώματος De-stress + Unwind και το Senses-Calming χαλαρωτικό Μist Calm + Unwin, ένα 4-step ritual που δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για έναν ήρεμο ύπνο.

Η σειρά KORRES Herbarium Lab Relaxing Lavender ενσωματώνει την τεχνολογία AROMADREAM που συνδέει τη δύναμη του αρώματος με τη ανθρώπινη διάθεση και τη χαλάρωση, βασικές προϋποθέσεις για έναν ποιοτικό ύπνο. Η KORRES προμηθεύεται την ελληνική Λεβάντα από το Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Ε.Α / Α.Μ.Ε.Α), στο πλαίσιο συνεργασιών της με Έλληνες καλλιεργητές και κοινωνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, με ισχυρό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Η εκχύλιση γίνεται με zero waste διαδικασία στο πιστοποιημένο εργαστήριο της KORRES.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Έρευνα από το «'Αλμα Ζωής» και το LabHTA
Η επέκταση των προϊόντων και των υπηρεσιών είναι προς όφελος των ασθενών, αναφέρει η εταιρεία






Σχετικά άρθρα

Podia Κρέμα Προστασίας και Περιποίησης για το Διαβητικό Πόδι
H καθημερινή επιλογή για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη
Pharmasept Hygienic Shower Cream
23/4/2024 7:15:07 πμPharmasept Hygienic Shower Cream
Νέο κρεμώδες αφρόλουτρο εντατικής ενυδάτωσης & θρέψης
Η Vichy και το ελληνικό brand Nidodileda υποδέχονται το καλοκαίρι 2024
Με ένα μοναδικό summer pouch και την αντηλιακή σειρά Capital Soleil
Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem