Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα

Bayer: Καμπάνια που «σπάει» τα ταμπού
Για την προώθηση αντισυλληπτικού προϊόντος που αντιμετωπίζει τη μεγάλη αιμορραγία της περιόδου
Νέα δεδομένα για την καταναλωτική συμπεριφορά
Τι χρειάζονται σήμερα οι καταναλωτές; 18ο Ελληνικό Συνέδριο Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών

ΚORRES: Υποδέχεται τη χρονιά με μια νέα κατηγορία προϊόντων

24/1/2023 9:17:20 μμ
Η KORRES Herbarium Lab | Relaxing Lavender με τεχνολογία AROMADREAM και ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τα ελληνικά βότανα συναντούν την προηγμένη τεχνολογία που εισάγουν οι μεγαλύτεροι αρωματικοί οίκοι παγκοσμίως σε μια νέα προϊοντική κατηγορία -KORRES Herbarium Lab- που αναλαμβάνει να προσφέρει ισορροπία στο σώμα και στο πνεύμα. Πρόκειται για μια ολιστική προσέγγιση, η οποία βασίζεται στη επίδραση που έχει το άρωμα στη φυσική και συναισθηματική ευεξία, αξιοποιώντας παράλληλα τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων. 

Την κατηγορία KORRES Ηerbarium Lab εγκαινιάζει φέτος η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης σώματος με ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας. Τέσσερα προϊόντα στοχεύουν στη δημιουργία ατμόσφαιρας χαλάρωσης και ηρεμίας πριν από τον ύπνο. Ο «κόσμος» του KORRES Herbarium Lab Relaxing Lavender αποτελείται από: το χαλαρωτικό Αφρόλουτρο Hydrate + Relax, το Γαλάκτωμα Σώματος Soften + Calm, το Roll-on Άρωμα Σώματος De-stress + Unwind και το Senses-Calming χαλαρωτικό Μist Calm + Unwin, ένα 4-step ritual που δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για έναν ήρεμο ύπνο.

Η σειρά KORRES Herbarium Lab Relaxing Lavender ενσωματώνει την τεχνολογία AROMADREAM που συνδέει τη δύναμη του αρώματος με τη ανθρώπινη διάθεση και τη χαλάρωση, βασικές προϋποθέσεις για έναν ποιοτικό ύπνο. Η KORRES προμηθεύεται την ελληνική Λεβάντα από το Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Ε.Α / Α.Μ.Ε.Α), στο πλαίσιο συνεργασιών της με Έλληνες καλλιεργητές και κοινωνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, με ισχυρό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Η εκχύλιση γίνεται με zero waste διαδικασία στο πιστοποιημένο εργαστήριο της KORRES.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για την ανάπτυξη και εμπορική διάθεση νέων βιολογικών θεραπειών για την επιληψία
Από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)