Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


KORRES: "Παράγουμε αντισηπτικό gel χεριών"

30/4/2020 5:39:33 μμ
Υψηλών προδιαγραφών στη χαμηλότερη δυνατή τιμή
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σε μία εποχή που ο καθένας από εμάς προτάσσει τα δικά του διαθέσιμα «όπλα» για το συλλογικό όφελος, στρέψαμε την προσπάθεια και τις σκέψεις μας στην προσαρμογή της δραστηριότητάς μας ώστε μαζί με τους Έλληνες φαρμακοποιούς-συνεργάτες μας, να σταθούμε δίπλα στο ευρύτερο κοινό.

Από τη στιγμή που διαπιστώθηκε η ανάγκη εξασφάλισης επάρκειας αντισηπτικών και μέσω της ταχείας διαδικασίας αδειοδότησης από τον ΕΟΦ, τροποποιήσαμε άμεσα την παραγωγική μονάδα μας, έχοντας πλέον ως προτεραιότητα τα αντισηπτικά προϊόντα, με δυνατότητα παραγωγής έως 80.000 τεμάχια ημερησίως.

Επιθυμία μας είναι να καλύψουμε στο έπακρο τις ανάγκες του φαρμακείου, προσφέροντας σε όλους αποτελεσματικά αντισηπτικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών στη χαμηλότερη δυνατή τιμή, προσφέροντας παράλληλα δωρεάν με κάθε αντισηπτικό 250ml που επιλεγεί κάποιος, ένα επιπλέον αντισηπτικό 250mL. Το αντισηπτικό gel χεριών της KORRES έχει αναπτυχθεί βάσει των οδηγιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με 80% v/v (κατά όγκο) αιθυλική αλκοόλη.


Με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, είναι κατάλληλο για άμεση απολύμανση των χεριών, χωρίς ξέβγαλμα. Καθώς ο επιμελής καθαρισμός και αντισηψία των χεριών έχουν γίνει τα ισχυρά όπλα μας ενάντια στον Covid-19, τα αντισηπτικά gel γίνονται η ασπίδα προστασίας μας. To αντισηπτικό gel χεριών της KORRES διατίθεται στα φαρμακεία σε συσκευασίες των 40mL και 250mL.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Απέσπασε 5 διακρίσεις στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024»
Θα φέρουν την επανάσταση στην καθημερινή άσκηση






Σχετικά άρθρα

BioNike: Νέα κρέμα προσώπου Defence My Age Gold
Κυκλοφορεί από την εταιρεία Euromed
Revita Shampoo της Ds Laboratories: Καινοτόμο δυναμωτικό σαμπουάν
Έρχεται στην αγορά από την Beauty Paths DSL Group of Brands
Εντομοαπωθητικό Spray Galesyn® Insect Repellent FAMILY
Στα φαρμακεία από την εταιρεία Syndesmos S.A.
Hansaplast: Συστήνει νέα σειρά επιδέσμων στήριξης
Θα φέρουν την επανάσταση στην καθημερινή άσκηση