Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


KORRES: Νέα εποχή για τη συλλογή Yoghurt Suncare

9/7/2024 10:56:23 μμ
Συνδυάζει την καινοτομία με τη βιωσιμότητα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Βασισμένη στη σοφία της φύσης και με έμπνευση την ελληνική παράδοση, η συλλογή Yoghurt Suncare αποτελεί σημαντικό ορόσημο στην αντηλιακή φροντίδα, καλύπτοντας εξειδικευμένες ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος μέσα από καινοτόμες συνθέσεις σχεδιασμένες με σεβασμό προς την επιδερμίδα και το περιβάλλον. 


Η συλλογή αποκτά νέες, ακόμα πιο καθαρές φόρμουλες: χωρίς Homosalate και με την πιστοποίηση EcoSun Pass®, την πρώτη επιστημονική αξιολόγηση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των UV φίλτρων. Επιπλέον κυκλοφορεί σε νέο μέγεθος (50ml στα αντηλιακά προσώπου Yoghurt) και σε eco-conscious συσκευασίες, 100% ανακυκλώσιμες.

Stefania Frangista x KORRES

Η Stefania Frangista και η KORRES ενώνουν τις δυνάμεις τους για να φέρουν τη μαγεία του ελληνικού καλοκαιριού μέσα από μία Limited Edition συλλογή summer pouches αλλά και beach accessories, τα οποία σχεδίασε αποκλειστικά η Ελληνίδα, διεθνούς φήμης σχεδιάστρια για το ελληνικό beauty brand. 


Αποκλειστικά σχέδια που παραπέμπουν σε ένα κόσμο γεμάτοαπό φρέσκα, sorbet χρώματα αποτυπώνονται σε κάθε ένα από τα τέσσερα νεσεσέρ της συλλογής – όλα φτιαγμένα από 100% ανακυκλωμένο βαμβάκι. H ίδια, χαρακτηριστική αισθητική αποτυπώνεται και στα υπόλοιπα limited edition STEFANIA FRANGISTA x KORRES αξεσουάρ της συλλογής: διαχρονική βεντάλια, πρακτική tote bag για την παραλία αλλά και τις βόλτες στην πόλη, πετσέτα θαλάσσης από 100% οργανικό βαμβάκι - όλα με λιτές γραμμές και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

25/9/2024 10:36:44 πμFITO: Hair & Body Mists #Hashtags
Προσφέρουν απαλή, διακριτική και μακράς διάρκειας φρεσκάδα
Η εταιρεία ανέδειξε ότι προσφέρει την καλύτερη δυνατή φωτοπροστασία για το ευαίσθητο δέρμα






Σχετικά άρθρα

Pharmasept Derma Balance
23/10/2024 11:57:35 μμPharmasept Derma Balance
Εξειδικευμένη σειρά με πρεβιοτικά, για ευαίσθητες επιδερμίδες με τάση ατοπίας
Νέο Stand Προβολής Προϊόντων από τη MAM HELLAS
Με ανανεωμένο σχεδιασμό και βελτιωμένη λειτουργικότητα
Vichy Laboratoires: Ο ορός Liftactiv Pure Vitamin C «επανασυστήνεται»
Με νέα καινοτόμα σύνθεση
Νέο foundation Skin Tint της Bionike: Ενισχύει τη φυσική ομορφιά
Κυκλοφορεί από την Euromed A.E.