Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


«Κλινικές Εφαρμογές και θεραπευτικά Πρωτόκολλα με Κανναβινοειδή»

22/11/2022 10:23:30 μμ
Δωρεάν σεμινάριο για τους επαγγελματίες υγείας το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 @ 11:00-13:30
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η KANNABIO ΚΟΙΝΣΕΠ σε συνεργασία με την «Ελληνική Ιατρική Εταιρεία για τα Κανναβινοειδή - ΕΙΕΚ» διοργανώνει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:00 το δεύτερο διαδικτυακό σεμινάριο για ιατρούς και επαγγελματίες υγείας σχετικά με τις κλινικές εφαρμογές και τα θεραπευτικά πρωτόκολλα με κανναβινοειδή.
Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι η ιατρός Mery Peña Guzmán και ο ιατρός Robert Uhlenbrock από την Kalapa Clinic της Βαρκελώνης, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τη μακροχρόνια πρακτική εμπειρία τους με τις κλινικές εφαρμογές των κανναβινοειδών μέσα από την παράθεση συγκεκριμένων περιπτώσεων. Η παρουσίαση τους με τίτλο «Clinical practice with cannabinoids exchange of Spanish experiences with Greek doctors» θα είναι στα Αγγλικά, χωρίς μετάφραση, και θα ακολουθήσει ενότητα ερωτο-απαντήσεων με τους συμμετέχοντες ιατρούς.

Η ιατρός Χρυσούλα Καραναστάση, Πρόεδρος της ΕΙΕΚ, θα απευθύνει ένα χαιρετισμό στην έναρξη του σεμιναρίου, εκ μέρους της ΕΙΕΚ.
Ο Πρόεδρος της ΚΑΝΝΑΒΙΟ ΚΟΙΝΣΕΠ, Μιχάλης Θεοδωρόπουλος θα παρουσιάσει στο τέλος του σεμιναρίου τα προϊόντα και τις πρωτοβουλίες της ΚΑΝΝΑΒΙΟ που στοχεύουν στη συνεργασία με τους ιατρούς για τη χορήγηση ελαίων CBD/CBG, με ταυτόχρονη παρακολούθηση και καταγραφή των κλινικών αποτελεσμάτων και των θεραπευτικών πρωτοκόλλων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου 2022. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται η προεγγραφή εδώ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Νέο webinar με διεθνείς ομιλητές για επαγγελματίες υγείας
Το προληπτικό πρόγραμμα βρίσκεται υπό επεξεργασία απαντά το υπ. Υγείας






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο