Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Κλείνουν τα χειρουργεία στο νοσοκομείο της Λαμίας

2/11/2016 9:43:48 πμ
Ο διοικητής ανακοινώνει την έλλειψη αναισθησιολόγων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Αναστολή της λειτουργίας των χειρουργείων στο νοσοκομείο Λαμίας αποφάσισε ο διοικητής δρ. Παναγιώτης Ζυγούρης, λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων.


Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, "τα χρόνια περιστατικά, που χρήζουν χειρουργικής επέμβασης, δεν δύνανται να αντιμετωπίζονται στο Γ.Ν. Λαμίας, από σήμερα μέχρι νεωτέρας, λόγω σοβαρής υποστελέχωσης του Αναισθησιολογικού τμήματος του Γ.Ν. Λαμίας, η οποία καθιστά αδύνατη τη λειτουργία του Χειρουργείου του Νοσοκομείου μας.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα πρέπει να απευθύνονται στα Νοσοκομεία αρμοδιότητας της 5ης Υ.ΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Τα επείγοντα περιστατικά θα διακομίζονται στα Νοσοκομεία αρμοδιότητας της 5ης Υ.ΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας."

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τέθηκαν επί τάπητος σε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη
Και καλεί όλους τους φορείς, τα σωματεία, τα επιστημονικά και επαγγελματικά όργανα της Θεσσαλίας να σταθούν στο πλευρό τους






Σχετικά άρθρα

Intermed: Νέα δεδομένα για την τιβολόνη
Παρουσιάστηκαν στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλιμακτηρίου και Εμμηνόπαυσης
To πρώτο κοινό εμβόλιο κατά της γρίπης και της Covid-19 εγκρίνεται στην Ε.Ε.
Μαζί με άλλα 11 νέα φάρμακα που συνιστά ο ΕΜΑ
Σοβαρό ποιοτικό ελάττωμα σε προγεμισμένες σύριγγες του fondaparinux sodium
Ενημέρωση από τη Viatris, τον ΕΜΑ και τον ΕΟΦ
Challenge στα social media με υπερδοσολογία παρακεταμόλης
Αρμόδιοι στην Ευρώπη «φωνάζουν» για τους κινδύνους