Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


KDI CONTRACT: Κατασκευάζοντας τα φαρμακεία του μέλλοντος

20/7/2015 12:46:02 μμ
Η νέα εικόνα του Φαρμακείου Σικαλιάς, όπως ανανεώθηκε από την KDI CONTRACT
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Το φαρμακείο Σικαλιάς «φροντίζει την υγεία μας από το 1967». Στεγάζεται στο ισόγειο και στον ημιώροφο κτιρίου στο Περιστέρι.


 

Στόχος της συνεργασίας με την KDI CONTRACT ήταν η δημιουργία μιας ενοποιημένης εικόνας του υπάρχοντος κτιρίου που στεγάζει το φαρμακείο με μια νέα εξωτερική πρόσοψη, εκμεταλλευόμενη και την πλάγια όψη, που θα περνάει άμεσα στο κοινό το μήνυμα για την επιστημονική έρευνα και την πρόληψη, προβάλλοντας παράλληλα την εξειδίκευση των παρεχόμενων υπηρεσιών.


 

Ο στόχος επετεύχθη με την προσθήκη ενός διάτρητου μεταλλικού –γεμάτο κίνηση– μανδύα σχεδόν σε ολόκληρη την υφιστάμενη πρόσοψη, ο οποίος ταυτόχρονα συντελεί και στην επιθυμητή σκίαση στο εσωτερικό του κτιρίου. Η KDI CONTRACT πρόσθεσε νέες φωτεινές επιγραφές πάνω από τις διάτρητες λαμαρίνες, εξωτερικά light boxes σήμανσης, ενώ επέλεξε νέα χρώματα για την πρόσοψη και την πλάγια όψη.

Στο τελικό αποτέλεσμα ιδιαίτερη βαρύτητα δίνει ο αρχιτεκτονικός φωτισμός του κτιρίου –με τη χρήση ειδικών φωτιστικών τεχνολογίας led– που ανέδειξε τόσο την πλάγια όψη όσο και το εσωτερικό της επένδυσης στην πρόσοψη.


 

Η KDI CONTRACT επίσης μελέτησε εξαρχής τα χρώματα και το εταιρικό λογότυπο, προσδίδοντάς τους νέα δυναμική. Για το νέο εταιρικό λογότυπο χρησιμοποιήθηκε το «δέντρο» ως σύμβολο ζωής, που σχηματίζεται από λέξεις ορόσημα για τη φιλοσοφία της επιχείρησης. Η μεγέθυνση του λογοτύπου στις διαστάσεις της πλάγιας όψης του κτιρίου και η χάραξή του πάνω σε αυτή, σε συνδυασμό με την καλλιτεχνική του αισθητική, έδωσε το τελικό άρτιο αποτέλεσμα.

KDI CONTRACT
Τεχνική – Αναπτυξιακή
Έβρου 90 115 27 Αθήνα
T: 210 7712309 F: 210 7712318
WEB: www.kdi.gr


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή την πρόσφατη γυναικοκτονία, ένα φαρμακείο στο Ίλιον δηλώνει ότι είναι «εδώ» να στηρίξει






Σχετικά άρθρα

Podia Κρέμα Προστασίας και Περιποίησης για το Διαβητικό Πόδι
H καθημερινή επιλογή για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη
Pharmasept Hygienic Shower Cream
23/4/2024 7:15:07 πμPharmasept Hygienic Shower Cream
Νέο κρεμώδες αφρόλουτρο εντατικής ενυδάτωσης & θρέψης
Η Vichy και το ελληνικό brand Nidodileda υποδέχονται το καλοκαίρι 2024
Με ένα μοναδικό summer pouch και την αντηλιακή σειρά Capital Soleil
Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem