Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Κατ' οίκον ογκολογικές θεραπείες ξεκίνησε και το νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ

18/6/2024 10:44:13 μμ
ELPEN και Win Medica δώρισαν τον απαραίτητο εξοπλισμό
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Εγκαινιάστηκε, παρουσία του υπ. Υγείας, το πρόγραμμα «ΟΙΚΟΘΕΝ» στο Νοσοκομείο «Μεταξά» που αφορά την κατ' οίκον θεραπεία ογκολογικών ασθενών. 


«Είναι ένα μεγάλο πρόγραμμα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης που σκοπό έχει να μπορέσει να φτιάξει την αναγκαία δομή στα πλαίσια του ΕΣΥ, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε το σύνολο των ιατρικών υπηρεσιών οίκοθεν στους καρκινοπαθείς για να λαμβάνουν ποιοτικότερες υπηρεσίες υγείας που θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα από τον «'Αγιο Σάββα», νοσοκομείο που ξεκίνησε το πρόγραμμα αυτό. Είμαι πολύ ευτυχής γιατί έχω διαβάσει μερικά από τα σχόλια των ασθενών που έχουν λάβει φροντίδα και είναι πραγματικά "διθυραμβικά". 'Αρα, είμαστε σήμερα εδώ για να κάνουμε κάτι που έχει αξία για τον κόσμο που υποφέρει. Μην ξεχνάμε ότι βασικός μας σκοπός, είναι να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη», σημείωσε ο 'Αδωνις Γεωργιάδης. 


Παράλληλα με τα εγκαίνια του νέου προγράμματος, η διοίκηση του Νοσοκομείου «Μεταξά» παρέλαβε ένα νέο όχημα με όλο τον συνοδευτικό εξοπλισμό που απαιτείται για τη διενέργεια των κατ' οίκον θεραπειών, προσφορά των εταιρειών ELPEN και Win Medica.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για τα ινσουλινοθεραπευόμενα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2


Σχετικά άρθρα

HACRO: Σειρά συναντήσεων εργασίας και ενημέρωσης για τις κλινικές μελέτες
Στόχος να αναδειχθεί ο αναπτυξιακός ρόλος του κλάδου
EMA: Νέες συστάσεις για τη χρήση των GLP-1 πριν από χειρουργείο
Υπάρχει κίνδυνος αναρρόφησης και πνευμονίας από εισρόφηση
ΕΜΑ: Το glatiramer acetate συνδέεται με αναφυλακτικές αντιδράσεις
Μπορεί να εμφανιστούν έως και χρόνια μετά την έναρξη της θεραπείας