Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Karabinis Medical: Ετήσια ανάπτυξη +10% για τα επόμενα 5 χρόνια και πάνω από 20 εκατ. ευρώ σε οργανικό τζίρο

24/12/2022 2:35:39 μμ
Το «case study» της ανάπτυξής της παρουσίασε ο Απ. Καραμπίνης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Αναφορικά με τη μετεξέλιξη παραδοσιακών οικογενειακών παραγωγικών επιχειρήσεων, σε πολυδιάστατες εταιρείες που δύνανται να αναπτύσσονται απρόσκοπτα στο σημερινό ανταγωνιστικό παγκόσμιο περιβάλλον, όπως ακριβώς συνέβη στην πορεία εξέλιξης και ανάπτυξης 55 ετών της Karabinis Medical ΑΕ, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Απόστολος Καραμπίνης κατά τη διάρκεια του 2nd Family Business Summit 2022.

H Karabinis Medical ξεκίνησε το 1967 ως βιοτεχνία παραγωγής γάζας, η οποία το 1985 μετατράπηκε σε βιομηχανία και το 1998 μετέφερε την παραγωγή της από την Ευρώπη στην Ασία, λαμβάνοντας παράλληλα πιστοποίηση ISO 9002 και πιστοποίηση MDD για τα ιατροτεχνολογικά της προϊόντα. Με τη δημιουργία νέας επιχειρηματικής βάσης στην Κίνα, η παραγωγή γρήγορα επεκτάθηκε στην ευρύτερη γκάμα ιατροτεχνολογικών προϊόντων, καθιστώντας την Karabinis Medical ηγέτιδα στον κλάδο του αναλώσιμου ιατρικού στο χώρο της υγείας διεθνώς.

Στο δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας περιλαμβάνονται νοσοκομεία, φαρμακαποθήκες, συνεταιρισμοί φαρμακοποιών και περισσότερα από 4.000 φαρμακεία στην Ελλάδα. Η εταιρεία έχει ενισχύσει τη δράση της με συνεργασίες αποκλειστικής αντιπροσώπευσης διεθνών οίκων, ενώ ανέπτυξε και παράγει υπό τη δική της επωνυμία διαγνωστικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής και εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας, κάτω από προστατευμένα πνευματικά δικαιώματα και παγκόσμια διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Επιπλέον, μέσω προγράμματος ΕΚΕ «Σύμμαχος Ζωής», υποστηρίζει έμπρακτα ανθρώπους και κοινωνικές ομάδες, ενώ επιστρέφει αξία και στο περιβάλλον μέσω του προγράμματος «Η φροντίδα για το Περιβάλλον είναι στο DNA μας», το οποίο βρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού. Στόχος της εταιρείας για τα επόμενα πέντε έτη είναι να διατηρήσει τον ετήσιο ρυθμό ανάπτυξής της στο +10% και να ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ σε οργανικό τζίρο, μένοντας πάντοτε πιστή στο όραμά της.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών