Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


«Κάνουμε Βήματα Σκοράρουμε στο 'Aσθμα»

21/6/2023 11:04:52 μμ
Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το άσθμα από την GSK Ελλάδος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


«Κάνουμε Βήματα – Σκοράρουμε στο 'Aσθμα» ονομάζεται η νέα εκστρατεία της GSK Ελλάδος, υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ΕΠΕ), με στόχο την ουσιαστική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρέος κοινού για το άσθμα. Στο video της ενημερωτικής δράσης, το οποίο είναι διαθέσιμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμμετέχουν ο Κώστας Τσαρτσαρής, πρώην Διεθνής Καλαθοσφαιριστής και Υπεύθυνος Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και ο Πέτρος Μπακάκος, Καθηγητής Πνευμονολογίας, Πνευμονολόγος - Ειδικός Γραμματέας της ΕΠΕ.

Με δημιουργικό εύρημα τα βήματα, τα οποία απαγορεύονται στο μπάσκετ, το βασικό μήνυμα της εκστρατείας που αποτυπώνεται και στο video εστιάζει στο ότι το άσθμα δεν πρέπει να μπαίνει εμπόδιο στις δραστηριότητες των ασθενών, καθώς όσα περισσότερα βήματα κάνουν, τόσο περισσότερο μπορούν να απέχουν από την επιδείνωση των συμπτωμάτων και τόσο πιο κοντά έρχονται στον έλεγχο της νόσου.
Η εκστρατεία περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ενεργειών, με σημαντικό σταθμό τη συμμετοχή της ομάδας της GSK και του πρεσβευτή της δράσης, Κ. Τσαρτσαρή στον «Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας», στις 12 Νοεμβρίου 2023, στο πλαίσιο του οποίου η εταιρεία προσφέρει συνολικά 100 δωρεάν εγγραφές για το κοινό, με στόχο να συλλεγούν ακόμη περισσότερα βήματα για τον έλεγχο του άσθματος.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής σημείωσε πως: «Στο μπάσκετ τα βήματα μπορούν να σου στερήσουν μία νίκη, στο άσθμα όμως τα βήματα για τον έλεγχο της νόσου σε βάζουν στο παιχνίδι της ζωής. Είναι μεγάλη μου χαρά που κάνω και εγώ αυτό το βήμα συνεργασίας με την GSK, καθώς είναι πολύ σημαντικό όσοι πάσχουν από άσθμα να ενημερωθούν για τη νόσο, να μάθουν πως μπορούν να την ελέγχουν και να γνωρίζουν πως ο αθλητισμός μπορεί να τους βοηθήσει σε αυτό».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο 1ος σε συχνότητα καρκίνος στους άνδρες στην Ελλάδα
Για να λυθούν τα προβλήματα με την κατΆ οίκον αποστολή των ΦΥΚ






Σχετικά άρθρα

Νέα συνεργασία για την Boussias Media & την f-anazitisi
Με τον Ιωάννη Σταθούρο στη θέση του Συμβούλου σε θέματα Business and Market Development
TÜV NORD Ελλάδας και DEMO συνυπογράφουν την ίδρυση της πρώτης Βιο-Ακαδημίας στην Ελλάδα
Πρόκειται για εκπαιδευτικό θεσμό για τον τομέα της φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας
Η Haleon Ελλάς έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work®
Το 96% των εργαζομένων εξέφρασε ότι η διοίκηση εμπιστεύεται τους ανθρώπους της
VresMoo: Η νέα πλατφόρμα Click & Collect που φέρνει τον πελάτη στο φαρμακείο
Όχι άλλοι αλγόριθμοι που απομακρύνουν τον πελάτη από τον φαρμακοποιό