Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

ACCORD Healthcare: Προσφέρει 2 εκατ. δισκία υδροξυχλωροκίνης
Για 40.000 επαγγελματίες Υγείας που φροντίζουν ασθενείς με COVID-19
ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Προσφορά στους μαχητές του Τζανείου Νοσοκομείου
Ο Συνεταιρισμός δώρισε σημαντικές ποσότητες υγειονομικού υλικού


KANNABIO: Η εταιρεία κάνει άνοιγμα στην αγορά των φαρμακείων

13/3/2020 4:22:19 μμ
Νέα προϊόντα υγιεινής & περιποίησης με εκχύλισμα κάνναβης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


'Ανοιγμα στην αγορά των φαρμακείων κάνει η KANNABIO με τη δημιουργία σειράς καινοτόμων ελληνικών προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Με το επαναλανσάρισμα τριών βιολογικών κηραλοιφών με εκχύλισμα κάνναβης σε νέες συσκευασίες ασφαλείας και με γνωστοποίηση στον ΕΟΦ, η KANNABIO στοχεύει στη δυναμική είσοδό της στην αγορά των φαρμακείων.

Οι κηραλοιφές ANALGIA, IASIS, PANACEA αποτελούνται από 100% ελληνική βιολογική κάνναβη και βότανα και είναι ιδανικές για εφαρμογή σε μυοσκελετικούς πόνους, δερματικούς ερεθισμούς, τσιμπήματα και εκδορές αντίστοιχα.

Παράλληλα με τις νέες κηραλοιφές, η KANNABIO έχει δημιουργήσει ένα portfolio προϊόντων προσωπικής υγιεινής και περιποίησης με εκχύλισμα ελληνικής βιολογικής κάνναβης, το οποίο διαρκώς εμπλουτίζει με νέα προϊόντα σε αναβαθμισμένες συσκευασίες ασφαλείας.

Όπως αναφέρει ο κ. Γούναρης, εμπορικός διευθυντής της KANNABIO, «στόχος της εταιρείας είναι η ορθότερη και ευρύτερη ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για τις ευεργετικές ιδιότητες της κανναβιδιόλης στον οργανισμό και η ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεών της με κύριο άξονα τον κλάδο των φαρμακείων για την ευκολότερη πρόσβαση των καταναλωτών στα προϊόντα της».

Παράλληλα, η εταιρεία έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή τη στρατηγική της για εξαγωγή των προϊόντων της σε ανεπτυγμένες αγορές του εξωτερικού.
Σήμερα η KANNABIO παρέχει το σύνολο των προϊόντων της που αφορούν τη διατροφή, υγιεινή και περιποίηση σε περισσότερα από 350 σημεία σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσω του δικτύου εξειδικευμένων καταστημάτων προϊόντων κάνναβης, επιλεγμένων βιολογικών καταστημάτων και φαρμακείων, καθώς και διαδικτυακά μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Η KANNABIO, με έδρα τον Βόλο, είναι η πρωτοπόρος εταιρεία από το 2016 στην καλλιέργεια βιολογικής βιομηχανικής κάνναβης και στην επεξεργασία, παραγωγή και τυποποίηση υψηλής αξίας προϊόντων διατροφής, ευεξίας, υγιεινής και περιποίησης με κύρια πρώτη ύλη τη βιολογική βιομηχανική κάνναβη. Για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία επισκεφτείτε το www.kannabio.gr.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αφορά όλες τις κατηγορίες των προϊόντων
Σύμφωνα με τον υφ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γ. Γεωργαντά


Σχετικά άρθρα

ACCORD Healthcare: Προσφέρει 2 εκατ. δισκία υδροξυχλωροκίνης
Για 40.000 επαγγελματίες Υγείας που φροντίζουν ασθενείς με COVID-19
ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Προσφορά στους μαχητές του Τζανείου Νοσοκομείου
Ο Συνεταιρισμός δώρισε σημαντικές ποσότητες υγειονομικού υλικού
Επαρκείς ποσότητες σε γ-σφαιρίνες εξασφάλισε η Ελλάδα
Μετά τη συμφωνία ΒΙΑΝΕΞ – Επιτροπής Διαπραγμάτευσης
Pfizer Hellas: Δωρεά 100 monitors για ΜΕΘ
Και 100.000 προστατευτικές μάσκες για τους επαγγελματίες υγείας