Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Καμπάνια #SaveLives σε ζητήματα Πρώτων Βοηθειών

3/10/2022 11:21:52 πμ
Από τη GEP
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η GEP, σύμβουλος σε θέματα Υγείας και Ασφάλειας των επιχειρήσεων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρώτων Βοηθειών στις 10 Σεπτεμβρίου, έδωσε το έναυσμα για την καμπάνια #SaveLives, αφιερώνοντας τους επόμενους τέσσερις μήνες σε δράσεις που αφορούν στις Πρώτες Βοήθειες. 

Με την καμπάνια #SaveLives, η GEP, μέσω ποικίλων ενεργειών, υπηρεσιών και εκπαιδευτικού υλικού, αποσκοπεί στην ανάδειξη της σημασίας της γνώσης και της εκπαίδευσης σε ζητήματα Πρώτων Βοηθειών σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες και εργαζόμενους.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας #SaveLives, η GEP προχωρά στην εκπόνηση μελέτης, σχετικά με τις γνώσεις των εργαζομένων σε ζητήματα πρώτων βοηθειών. Οι συμμετέχοντες στη μελέτη, εφόσον το επιθυμούν, με τη συμπλήρωση του email τους θα λαμβάνουν μέρος στην κλήρωση για δώδεκα (12) δωρεάν θέσεις στο σεμινάριο στη Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (BLS) και στον Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδιστή (AED), με πιστοποίηση ERC, που θα πραγματοποιηθεί στις 21/11/2022 στις εγκαταστάσεις της GEP, στο Μαρούσι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο της Μελέτης Πρώτων Βοηθειών έως τις 16 Οκτωβρίου 2022 πατώντας εδώ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης







Σχετικά άρθρα

Biogen: Νέα δεδομένα για το όφελος του nusinersen
Σε βρέφη και μικρά παιδιά με SMA
Το 16% των Ελλήνων πήρε αντιβιοτικό χωρίς συνταγή τη 10ετία 2013-2023
Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν σε ημερίδα για την ορθολογική τους χρήση
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φυματίωσης
Κάθε χρόνο, πάνω από 10 εκατ. άνθρωποι παγκοσμίως νοσούν από φυματίωση
Έτος Στοματικής Υγείας το 2024
Δράσεις και καμπάνιες με κεντρικό μήνυμα «γεια στο στόμα σου!»