Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


«Καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής» το Berroxin® Immuno

14/10/2022 4:50:10 πμ
Βραβεύτηκε στα «Best in Pharmacy Awards 2022»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Από αριστερά: Ολύμπιος Παπαδημητρίου / πρόεδρος ΣΦΕΕ, Γιούλα Τετώρου / Business Unit Manager της Uplab Pharmaceuticals, Μανώλης Τετώρος / Business Development Manager της Uplab Pharmaceuticals

Μια σημαντική διάκριση απέσπασε στα «Best in Pharmacy Awards 2022» το Berroxin® Immuno της Uplab Pharmaceuticals, καθώς έλαβε το GOLD βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής». 

O Μανώλης Τετώρος, Business Development Manager της εταιρείας παρέλαβε το βραβείο μαζί με την Γιούλα Τετώρου, Business Unit Manager και δήλωσε σχετικά:
«Με ιδιαίτερη χαρά η εταιρεία μας Uplab Pharmaceuticals συμμετείχε για πρώτη φορά στα "Best in Pharmacy Awards", ένα θεσμό που αναδεικνύει την Αριστεία, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα στο χώρο της υγείας και ενθαρρύνει τις προσπάθειες των εταιρειών, των στελεχών και των επιστημόνων που δραστηριοποιούνται στο χώρο αυτό για περαιτέρω ανάπτυξη και αλληλεπίδραση. Θα θέλαμε και πάλι να ευχαριστήσουμε την εταιρεία BOUSSIAS για την άψογη διοργάνωση, καθώς και την κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς, θεσμικούς παράγοντες, επιστήμονες και επαγγελματίες με αξιοσημείωτο έργο, για το χρόνο που αφιέρωσε στην αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων.

Η εταιρεία μας Uplab Pharmaceuticals είναι ιδιαίτερα περήφανη για την απονομή του GOLD βραβείου στο Berroxin® Immuno, στην κατηγορία «Καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής». To Berroxin® Immuno κατέχει ιδιαίτερη θέση στο portfolio των προϊόντων μας, λόγω της τεκμηριωμένης αποτελεσματικότητάς του στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού σε καταστάσεις κρυολογήματος και γρίπης, καθώς και στην προστασία του οργανισμού από το οξειδωτικό στρες. Δεκαεφτά προκλινικές, κλινικές και εργαστηριακές μελέτες τεκμηριώνουν τις αντιβακτηριακές, αντι-ιικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του Berroxin® Immuno, καθιστώντας το την πλέον αξιόπιστη λύση για όλη την οικογένεια και η βράβευση αυτή επισφραγίζει την υπεροχή του με τον καλύτερο τρόπο.

Το όραμα της Uplab Pharmaceuticals είναι να συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής του ανθρώπου, έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη & διάθεση –μέσω των φαρμακείων– καινοτόμων προϊόντων με τεκμηριωμένη αποτελεσματικότητα. Η έως τώρα πορεία της Uplab και οι δείκτες ανάπτυξης αποδεικνύουν ότι είμαστε στο σωστό δρόμο και οι αρχές μας εκτιμήθηκαν και αναγνωρίστηκαν από τους επαγγελματίες υγείας και τους καταναλωτές.

Μέσα σε ένα δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον για το επιχειρείν, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην καινοτομία, σε ανθρώπινο δυναμικό και σε συνεργασίες με επιστημονικούς φορείς, στοχεύοντας να κερδίζουμε συνεχώς την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Το Χρυσό Βραβείο που κατέκτησε το Berroxin® Immuno αφιερώνεται ιδιαίτερα στην ομάδα πωλήσεων & ιατρικής ενημέρωσης της Uplab. Τους ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό, τις προσπάθειες και την πίστη τους στην εταιρεία και στα προϊόντα της. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους φαρμακοποιούς, οι οποίοι είναι συνοδοιπόροι σε αυτήν την προσπάθεια. Η συνεργασία και η ανταπόκρισή τους είναι η καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών μας. Συνεχίζουμε με πάθος, δημιουργικότητα και αισιοδοξία!».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η υποβολή υποψηφιοτήτων ξεκίνησε με Early Bird Rate έως 15/05
18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν