Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Kaloe Vital: Φυσικό καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής

7/4/2016 3:22:52 μμ
Για ενέργεια, τόνωση και προστασία καρδιάς αγγείων και μυών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo



Το Kaloe Vital είναι ένα καινοτόμο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής το οποίο περιέχει αποκλειστικά ελληνικά φαρμακευτικά φυτά. Τα θρεπτικά - ζωτικά συστατικά που προστέθηκαν είναι η αλόη, το ρόδι, η μαντζουράνα, το φασκόμηλο, το τσάι του βουνού, το χαρούπι, το κρίταμο και το δίκταμο. Επίσης περιέχει υαλουργικό οξύ, κολλαγόνο και βιταμίνη C, ενώ η ζάχαρη αντικαταστάθηκε από το φυσικό γλυκαντικό stevia.


Η χρήση του Kaloe Vital  βοηθά με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους τους αθλητές αλλά και όσους αθλούνται συστηματικά βελτιώνοντας την απόδοση, προσφέροντας μεγαλύτερη αντοχή, καλύτερη διαχείριση του βάρους, μείωση των φλεγμονών που προκαλούνται λόγω των μικρο-κακώσεων, ενώ παράλληλα παρέχει προστασία από τη δημιουργία ελεύθερων ριζών.


Επιπλέον, προσφέρει στα άτομα που αθλούνται τόνωση και ενέργεια σε συνδυασμό με την προστασία του μυοσκελετικού τους συστήματος( κυρίως των αρθρώσεων), ενώ προστατεύει το καρδιαγγειακό και αποτοξινώνει.


Τα συστατικά των φαρμακευτικών φυτών αλληλοσυμπληρώνονται μεταξύ τους και αλληλο-ενισχύονται καθώς αποτελούν πλούσια πηγή βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων, αμινοξέων, υδατανθράκων και άλλων σημαντικών βιολογικά ενεργών στοιχείων.


Είναι γνωστό ότι κατά τη διάρκεια της άσκησης αυξάνονται οι ελεύθερες ρίζες οπότε για την προστασία των αθλητών απαιτούνται αντιοξειδωτικές ουσίες( κυρίως βιταμίνες C, E και A) που υπάρχουν σε αφθονία στο συγκεκριμένο προϊόν. Τα μεταλλικά στοιχεία λειτουργούν επίσης αντιοξειδωτικά ενώ ταυτόχρονα βοηθούν τα οστά και το μυϊκό σύστημα.  Για να δομηθούν δυνατά οστά και μύες καθοριστικό ρόλο παίζουν οι πρωτεΐνες με το Kaloe Vital να περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που απαιτούνται για αυτή τη σύνθεση.


Επίσης, τα αποθέματα υδατανθράκων εξαντλούνται κατά τη διάρκεια της άσκησης. Η αναπλήρωσή τους συμβάλει στην ενέργεια και τη γρηγορότερη αποκατάσταση των μυών. Σε όλα τα παραπάνω αξίζει να προσθέσουμε την ήδη γνωστή ευεργετική δράση του κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέως στην ενίσχυση και αναδόμηση των αρθρώσεων.

Το Kaloe Vital  είναι ένα προϊόν καινοτόμο, βιολογικό και είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Genomed, της Kaloe και του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

'Αμεση και ισότιμη πρόσβαση των πολιτών σε καινοτόμες θεραπείες ζητούν οι Ενώσεις Ασθενών
«Σεβαστές πλέον οι θέσεις της Ελλάδας στην Ε.Ε.», είπε ο Αλ. Μπουρλά σε συνάντηση με τον Κ. Μητσοτάκη






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη