Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Κάλεσμα Π.Φ.Σ. προς υγειονομικούς φορείς για προάσπιση του ΤΣΑΥ

2/10/2012
«Να αναλάβουμε από κοινού δράση για να σώσουμε τα αποθεματικά του ταμείου μας!»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Κάλεσμα στους υγειονομικούς φορείς της χώρας (γιατρούς, οδοντιάτρους, φαρμακοποιούς) απευθύνει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος προκειμένου για την υπεράσπιση των αποθεματικών του ΤΣΑΥ:


"Αθήνα, 2/10/2012


Προς: τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους της χώρας


Αγαπητοί συνάδελφοι


Η ένταξη του κλάδου υγείας του ΕΤΑΑ (συμπεριλαμβανομένης της Διεύθυνσης Υγειονομικού -ΤΣΑΥ) στον ΕΟΠΥΥ θα είναι καταστροφική για τα αποθεματικά του ασφαλιστικού ταμείου μας.


Μετά τη δραματική μείωση των αποθεματικών του ΤΣΑΥ λόγω του PSI αναμένεται και η ακόμη μεγαλύτερη καταβαράθρωση των παροχών υγείας όλων των υγειονομικών.


Είναι προφανές ότι πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας και των ελεγκτών της Ε.Ε. είναι η ενδυνάμωση άλλων ταμείων του ΕΟΠΥΥ με τα αποθεματικά του ΤΣΑΥ, τα οποία όμως προέρχονται σε μεγάλο βαθμό από αυτοχρηματοδότηση.


Το Δ.Σ του Π.Φ.Σ. δηλώνει κατηγορηματικά ότι ο κλάδος είναι αποφασισμένος να συμμετάσχει μαζί με όλους τους υγειονομικούς σε όποια μορφή κινητοποίησης συναποφασισθεί, προκειμένου να αποτραπεί αυτή η επικίνδυνη εξέλιξη για την ασφαλιστική μας κάλυψη.


Σαν υγειονομικοί γνωρίζουμε καλύτερα από κάθε άλλον ασφαλισμένο, τι σημαίνει για τις παροχές υγείας, η ενσωμάτωσή μας στον ΕΟΠΥΥ.


Είμαστε στη διάθεσή σας για να αναλάβουμε από κοινού δράση για να αποτρέψουμε τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη για το ταμείο μας”.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζονται οι εικόνες ντροπής σε φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ
Συνέντευξη του Δρ Σταύρου Λαλά στην Άννα Μαρία Παπίρη






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Αττικής: Ζητά συνάντηση με το υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΦ
Με θέμα τις ελλείψεις φαρμάκων που έχουν πάρει μεγάλη έκταση, όπως τονίζει
Peifasyn Academy: Νέο live webinar για τις διαταραχές της εντερικής λειτουργίας
Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων
Χωρίς τα φαρμακεία θα χάνονταν ζωές
Σύμφωνα με τον D. Hoey, CEO του Αμερικανικού Συλλόγου Κοινοτικών Φαρμακοποιών
Αλυσίδα φαρμακείων στις ΗΠΑ οδηγείται σε πτώχευση για 2η φορά
Αμφίβολο το μέλλον των 1200 καταστημάτων της