Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Καθίστε στα μαλακά

26/1/2017 7:44:31 μμ
Τώρα καθίστε ακόμα πιο μαλακά
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τις αιμορροΐδες όλοι τις γνωρίζουμε και οι μισοί τουλάχιστον από εμάς έχουμε υποφέρει από αυτές, καθώς ένας στους δύο ενήλικες στατιστικά εμφανίζει κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ζωής του την πάθηση, που άλλωστε πλήττει και τα δύο φύλα κυρίως στις ηλικίες από 45 έως 65 ετών.

Ξέραμε ότι αυτός που πάσχει από αιμορροΐδες εμφανίζει διαταραχή στη ροή του αίματος των αιμορροϊδικών φλεβών, με αποτέλεσμα ανεπάρκεια και -τελικά- διόγκωση των αγγειακών πλεγμάτων, η οποία, όταν μονιμοποιείται, γίνεται παθολογική.


Και είχαμε μάθει ότι οι βασικότεροι παράγοντες που συντελούν στην εμφάνιση των αιμορροΐδων είναι η πίεση και η καταπόνηση κατά τις κενώσεις, η μεγάλη χρονική διάρκεια των κενώσεων, η παχυσαρκία, η εγκυμοσύνη, το πρωκτικό σεξ και η σύγχρονη διατροφή που είναι φτωχή σε φυτικές ίνες. Όσο για τα ενοχλητικά τους συμπτώματα, τόσο για τις εξωτερικές όσο και για τις εσωτερικές αιμορροΐδες, δεν μπορούσαμε να ξεχάσουμε -και πώς άλλωστε- πως είναι η αιμορραγία στις κενώσεις, ο κνησμός αλλά και ο πόνος στην περιοχή του πρωκτού.


Όμως, αν και ήταν κάτι που είχε κατασταλάξει στην εμπειρία μας, μόλις τελευταία επιστημονικές έρευνες έδειξαν ότι ο σχολαστικός καθαρισμός της περιοχής του πρωκτού- καθόλη τη διάρκεια του χρόνου- μπορεί να προσφέρει μεγάλη βοήθεια σε όσους πάσχουν από αιμορροΐδες, καθώς περιορίζει τόσο τις εξάρσεις τους όσο και την ένταση του πόνου που προκαλούν.


Και έφτασε η μέρα που διαδόθηκε μια νέα και ιδιαίτερα ανακουφιστική είδηση!


Ότι, δηλαδή, κυκλοφόρησε το PROCTO-SYNALAR cleansing foam, ένας απαλός αφρός καθαρισμού με καταπραϋντικές ιδιότητες, ειδικά σχεδιασμένος για την καθημερινή υγιεινή της περιπρωκτικής περιοχής και για τις περιπτώσεις ενοχλήσεων που προκαλούνται από τις αιμορροΐδες.


Η απαλή σύνθεση του αφρού έχει σαν βάση ευεργετικά φυσικά εκχυλίσματα, όπως εκχύλισμα άνθους καλέντουλας, ανθόνερο κενταύριας και ανθόνερο χαμομηλιού.


Αυτή η ειδικά μελετημένη για τις ανάγκες της περιπρωκτικής περιοχής σύνθεση του PROCTO-SYNALAR cleansing foam, χωρίς να επηρεάζει κατ' ελάχιστο το φυσικό pH της περιοχής, καθαρίζει απαλά, δροσίζει και ανακουφίζει από τα συμπτώματα των αιμορροΐδων όπως ο πόνος και ο κνησμός, βελτιώνει την πρωκτική υγιεινή και προστατεύει από την ανάπτυξη βακτηρίων, χάρη στις αντισηπτικές και επουλωτικές του ιδιότητες και αποτρέπει ερεθισμούς και τριβή χάρη στην απαλή υφή του.


Το PROCTO-SYNALAR cleansing foam, φυσικά κλινικά ελεγμένο, φυσιολογικά κατάλληλο για κύηση και γαλουχία, βεβαιότατα πολύ εύκολο στη χρήση, εφαρμόζεται στην περιπρωκτική περιοχή, δύο φορές την ημέρα ή όσο συχνά απαιτείται, με απαλό μασάζ και ξεπλένεται με καθαρό νερό.


Χρησιμοποιείται τόσο σε περιόδους ύφεσης όσο και έξαρσης των συμπτωμάτων των αιμορροΐδων, όταν και προετοιμάζει με τον πιο κατάλληλο τρόπο την περιοχή για τη θεραπεία με τη γνωστή και καταξιωμένη θεραπευτικά PROCTO-SYNALAR N CREAM.


Αποτελεί το νέο πρωτοποριακό προϊόν της MINERVA, θα το βρείτε σε συσκευασία των 40ml με χονδρική τιμή 5.88€ (ΦΠΑ 24 %) και –ασφαλώς- θα το παραγγείλετε στο τηλέφωνο: 210 5220922 και στο fax: 210 5220958.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρονών παρουσίας και συνολικής προσφοράς
Η επέκταση των προϊόντων και των υπηρεσιών είναι προς όφελος των ασθενών, αναφέρει η εταιρεία






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη