Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

Καθημερινούς ελέγχους ζητούν οι φαρμακοποιοί από τον ΕΟΦ

30/6/2015 1:24:15 μμ
Να μην υπάρξουν ελλείψεις το ζητούμενο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo



Ομαλά κύλησε η χθεσινή μέρα στα φαρμακεία με τον κόσμο να συμπεριφέρεται με ψυχραιμία αυτές τις δύσκολες ώρες, σύμφωνα με την ενημέρωση που παρέχουν τα μέλη του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.




Όλοι οι πάροχοι υγείας επέδειξαν την απαραίτητη αυτοσυγκράτηση και οι φαρμακοποιοί προσπάθησαν και θα συνεχίσουν εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, να καλύπτουν τις άμεσες ανάγκες.

Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος ενημερώνει τους ασφαλισμένους και το κοινό ότι δεν τίθεται άμεσα θέμα επάρκειας φαρμάκων σύμφωνα με τα όσα ισχύουν μέχρι σήμερα και τα φαρμακεία εφοδιάζονται κανονικά.

Καλεί όμως τους ασφαλισμένους να συνεχίσουν τη ίδια υπεύθυνη στάση , δεδομένου ότι το Φάρμακο δεν είναι καταναλωτικό προϊόν για να το αποθηκεύουμε αλλά κοινωνικό αγαθό που πρέπει να το προμηθευόμαστε όταν το έχουμε ανάγκη.

Με αυτά τα δεδομένα και με το σκεπτικό ότι κανείς δεν γνωρίζει την διάρκεια της κρίσης αυτής, καλεί επίσης και τον ΕΟΦ να ελέγχει επισταμένως όλη την πορεία των παρτίδων των φαρμάκων από την φαρμακοβιομηχανία , στις φαρμακαποθήκες και τα φαρμακεία.

Η επάρκεια της ελληνικής αγοράς με φάρμακα , πρέπει να αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα έναντι άλλων επιχειρηματικών ενεργειών".


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Όπως ορίζει η ΚΥΑ για την κατανομή της φαρμακευτικής δαπάνης
Αναμένουν την έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή






Σχετικά άρθρα

Οι νέες επιχειρηματικές δεξιότητες για τους φαρμακοποιούς
Αναγκαία πλέον η εκπαίδευση στο HR
Sharon Levy: Τα φαρμακεία οδηγούν τη νέα εποχή της υγείας των καταναλωτών
Ο General Manager Haleon Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ μιλά στον Φαρμακευτικό Κόσμο
Φ.Σ. Θεσσαλονίκης: Προτείνει πλατφόρμα εκμάθησης ελληνικής νοηματικής γλώσσας
Με δυνατότητα παροχής φαρμακευτικής ορολογίας
ΠΦΣ: 9,5 χιλιάδες barcode readers προμηθεύτηκαν τα φαρμακεία με επιδότηση
Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους υπόλοιπους ενδιαφερομένους