Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Κ. Μανωλόπουλος προς Νίκο Ευαγγελάτο

1/7/2022 4:17:43 πμ
Να αποσυρθεί άμεσα το βίντεο με το τραγικό τέλος της φαρμακοποιού στην Καβάλα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το κοινό αίσθημα προκάλεσε η προβολή -από την εκπομπή LIVE NEWS του MEGA με παρουσιαστή τον Νίκο Ευαγγελάτο- του βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του φαρμακείου της 43χρονης φαρμακοποιού της Καβάλας, το οποίο κατέγραψε τα τραγικά λεπτά πριν από τη δολοφονία της. Πρόκειται για τη δολοφονία της Αΐντα από τον 55χρονο σύζυγό της (ο καθ' ομολογίαν δράστης έχει δηλώσει πως τη σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια). Οι κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου κατέγραψαν τα πάντα: την προσπάθεια του καθ' ομολογίαν δράστη να πλησιάσει τη γυναίκα για να τη φιλήσει, τον τρόπο που ήθελε να τη φοβίζει δείχνοντας τα μπράτσα του και αμέσως μετά, όταν ήδη είχε βάψει τα χέρια του με αίμα, να σέρνει τη σορό της και να σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις του.

Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του Ενιαίου Φορέα Φαρμακοποιών Αττικής, Κώστας Μανωλόπουλος, ζητά την άμεση απόσυρση του σχετικού βίντεο, το οποίο δυστυχώς έχει αναπαραχθεί από το σύνολο των ΜΜΕ, και σημειώνει: «Αξιότιμε κύριε Ευαγγελάτο, η δημοσίευση βίντεο από τη γυναικοκτονία συναδέλφου φαρμακοποιού στην Καβάλα ξεπερνά κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας και αγγίζει τα όρια της τυμβωρυχίας. Παρακαλώ για την άμεση απόσυρσή του».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

ΠΕΙΦΑΣΥΝ συνέδριο Πελοπόννησος φαρμακοποιός ήρωας
Ηλίας Γραμματικάκης, Φαρμακοποιός (MPharm)


Σχετικά άρθρα

Για μη επείγουσες καταστάσεις το φαρμακείο αποτελεί την 1η επιλογή
Ιδίως για τις νεότερες γενιές, όπως αποκαλύπτει έρευνα κοινού
Η FIP καλεί τους φαρμακοποιούς να δράσουν έναντι της κλιματικής αλλαγής
Και να εκπαιδεύονται τακτικά στη διαχείριση φυσικών καταστροφών
Παγκόσμια Ημέρα Φαρμακοποιών: «Αφήστε μας να κάνουμε περισσότερα»
Το μήνυμα της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας προς τις κυβερνήσεις παγκοσμίως