Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Κ. Λουράντος: Οι έλεγχοι στα αποθέματα των φαρμακείων έχουν ολοκληρωθεί

13/10/2024 11:01:29 μμ
Ήταν σημαντικοί για την απόδειξη της διαφάνειας του κλάδου, υποστηρίζει ο πρόεδρος του ΦΣΑ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ως απαραίτητους για τη διαφάνεια των φαρμακείων χαρακτηρίζει ο Κώστας Λουράντος τους αιφνιδιαστικούς ελέγχους που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα σε φαρμακεία της Αττικής και αφορούν τα αποθέματα σε ελλειπτικά φάρμακα. 


Ο πρόεδρος του Φ.Σ. Αττικής διευκρινίζει: «οι φαρμακοποιοί δεν ζητούν να σταματήσει άμεσα ο έλεγχος, αλλά τον επιδιώκουν για να αποδειχθεί περίτρανα ότι οι ίδιοι λειτουργούν άψογα και μέσα στο πλαίσιο του νόμου που αφορά τη διακίνηση των φαρμάκων». Όπως διευκρινίζει πάντως, οι έλεγχοι αυτοί έχουν σταματήσει από τις 10 Οκτωβρίου. 


Σημειώνεται ότι ο Ενιαίος Φορέας Φαρμακοποιών Αττικής χαρακτήρισε με ανακοίνωσή του «εκφοβιστικούς» αυτούς τους ελέγχους, ζητώντας να σταματήσουν άμεσα.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ενόψει των αρχαιρεσιών του ΠΦΣ στις 28/06
Όπως ανακοίνωσε χθες ο Σπ. Σαπουνάς, οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν






Σχετικά άρθρα

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του ΠΦΣ με λίγες διαφορές στη σύνθεση
Πρόεδρος παραμένει ο Απόστολος Βαλτάς
Φ.Σ. Πέλλας: Νέες οθόνες προβολής εφημεριών στα φαρμακεία του νομού
Στο πλαίσιο συνεργασίας με την εταιρεία ITEQ
12 στρατηγικές για ισχυρότερα φαρμακεία
Τις προτείνει η FIP προς κυβερνήσεις, κοινό και επαγγελματίες υγείας
Νέο «αυτόνομο» φαρμακείο στις ΗΠΑ
Εκτελεί συνταγή και συσκευάζει φάρμακα μέσα σε 60 δευτερόλεπτα