Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Κ. Λουράντος: Νέα συγκέντρωση προέδρων στις 9-10 Μαρτίου

13/2/2013
«Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σώσουμε τα φαρμακεία μας!».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Νέα συγκέντρωση των προέδρων των φαρμακευτικών συλλόγων της χώρας προαναγγέλλει ο πρόεδρος του Φ.Σ. Αττικής, Κωνσταντίνος Λουράντος:


"Στις 9 και 10 Μαρτίου 2013 προγραμματίζεται η νέα συγκέντρωση όλων των προέδρων των Φαρμακευτικών Συλλόγων της χώρας, ΕΚΤΟΣ Αττικής. Θα πρόκειται ουσιαστικά για διημερίδα όπου θα συζητηθούν τα προβλήματα του κλάδου και θα αναζητηθούν άμεσες λύσεις.

 

Στο χρονικό διάστημα που ακολουθεί θα υπάρξει αρκετός χρόνος για την προετοιμασία της διημερίδας και την αποφυγή λαθών, παραλείψεων και… αιφνιδιασμών.

 

Προσκλήσεις θα σταλούν σε όλους τους προέδρους και όσοι πιστεύουν ότι πρέπει να συμβάλουν δια της παρουσίας τους και των προτάσεών τους, θα πρέπει να συμμετάσχουν. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του και ας αποδείξει ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ότι δεν συμμετέχει σε… κανένα κυβερνητικό συνδικαλισμό.

 

Αποκλεισμοί ΔΕΝ υπάρχουν.

 

Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σώσουμε τα φαρμακεία μας και το εννοούμε. Το οφείλουμε απέναντι στα μέλη που ο καθένας μας εκπροσωπεί.

 

Εντός του επόμενου 48ώρου θα αναρτηθεί επίσημα και θα αποσταλεί η πρόσκληση με την αρχική ημερήσια διάταξη που θα ολοκληρωθεί μετά τις παρατηρήσεις των προέδρων.

 

Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ

 

Πηγή: farmakopoioi.blogspot.gr
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και καλεί τους πολίτες να εκπαιδευτούν στα προγράμματα Πρώτων Βοηθειών του
Η υπηρεσία μετουσιώνεται σε δικαίωμα του πολίτη






Σχετικά άρθρα

ΠΦΣ: Ετοιμάζει εκπαιδευτικό webinar για τη νέα κατηγορία ΦΥΚ στα φαρμακεία
Που περιλαμβάνει 48 φαρμακευτικά σκευάσματα και 5 δραστικές ουσίες
PEIFASYN Academy:  Νέο live webinar για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείου
Πρακτική προσέγγιση στις ανάγκες στοματικής υγείας ανά ηλικιακή ομάδα
ΠΦΣ: Η νέα πύλη ΚΜΕΣ σε πιλοτική εφαρμογή έως 23/04
Οι φαρμακοποιοί ενθαρρύνονται να συνδεθούν και να περιηγηθούν στο σύστημα
Παρατεταμένη θεραπεία με κορτικοστεροειδή
Διατροφικές παρεμβάσεις & συστάσεις από την f-anazitisi