Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Κ. Λουράντος για το ωράριο: Η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε και το Μάρτιο

11/11/2020 12:56:35 μμ
Σε δεύτερη ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται πως τα φαρμακεία θα λειτουργούν 9:00-17:00
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


 Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κώστας Λουράντος, απαντά στην κριτική που δέχτηκε για τη λήψη απόφασης του Δ.Σ. μέσω facebook αναφορικά με το ωράριο των φαρμακείων κατά τη διάρκεια του lockdown.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, τον περασμένο Μάρτιο, ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία, με τη συμμετοχή των μελών του Δ.Σ. σε ειδικό γκρουπ που δημιουργήθηκε με τη σύμφωνη γνώμη όλων. 
«Ουδείς είχε αντίρρηση να συζητάμε και να αποφασίζουμε μέσω αυτής της διαδικασίας, αφού ουσιαστικά οι θέσεις καταγράφονται και δεν αλλάζουν. Είναι λοιπόν αυτονόητο πως "Πρακτικά" με την έννοια του χαρτιού ή του βιβλίου, δεν υπάρχουν, όμως όλες οι θέσεις είναι καταγεγραμμένες στην ηλεκτρονική σελίδα του Δ.Σ. και ουδείς μπορεί να διαψεύσει την αλήθεια», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κάνει λόγο για «προσωπική στόχευση» και αναρωτιέται γιατί οι ίδιοι άνθρωποι την άνοιξη συμμετείχαν χωρίς αντίρρηση στη διαδικασία και σήμερα την καταγγέλλουν ως παράνομη.

Πάντως στην ιστοσελίδα του ΦΣΑ έχει αναρτηθεί 2η ανακοίνωση για το ωράριο των φαρμακείων κατά τη διάρκεια του lockdown, η οποία επαναλαμβάνει ότι η λειτουργία τους θα είναι 9:00-17:00. Επισημαίνεται δε ότι την αλλαγή σε ενιαίο ωράριο έχουν εφαρμόσει 22 Φαρμακευτικοί Σύλλογοι σε όλη τη χώρα. 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ομιλία του προέδρου του Φ.Σ. Αττικής στο Hellas PHARM 2024






Σχετικά άρθρα

Επιτήδειοι άδειασαν από Prolia τα φαρμακεία δύο νομών
Η Αγάπη Ακριτίδου, υπεύθυνη του Τμήματος Αγορών του ΣΦΗΠ, εξηγεί στο f.daily τα περιστατικά
15 ΣΥΦΑ συμμετέχουν στην Ενεργειακή Κοινότητα Φαρμακοποιών
Ξεκινούν εγγραφές και για νέα μέλη
Κ. Λουράντος: «Η ελεύθερη πρόσβαση στο φάρμακο έχει δυσκολέψει»
Ομιλία του προέδρου του Φ.Σ. Αττικής στο Hellas PHARM 2024