Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Κ.Λουράντος: Φασισμός χωρίς προσωπείο

6/5/2014 10:55:47 πμ
Δείτε τι αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΦΣ για μια νέα προκλητική Υ.Α.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


"Ο φασισμός δεν έχει χρώμα. Καλλιεργείται από αυτούς που προσπαθούν να εδραιωθούν εσαεί στις θέσεις τους και να επιβάλλουν τις απόψεις του χωρίς καμία αντίδραση", σημειώνει ο πρόεδρος του ΦΣΑ με αφορμή την έκδοση Υπουργικής Απόφασης η οποία δεν επιστρέπει προεκλογικά τη μετάδοση τηλεοπτικών μηνυμάτων και άλλων διαφημιστικών τα οποία δεν είναι πολιτικού περιεχομένου.

"Ο φασισμός ενοχλεί μόνο αυτούς που αντιδρούν και προσπαθεί να εξαφανίσει στο διάβα του κάθε αντίδραση, ειδικά όταν αυτή πρόκειται να υπερασπιστεί το δίκαιο των πολιτών.
Ο κυβερνητικός συνδικαλισμός που τον τελευταίο καιρό ανθεί τη χώρα μας, φρόντισε προφανώς να ενημερώσει την κυβέρνηση για την αφίσα μας, τα ραδιοφωνικά σποτ και τη θέληση μας να ζήσουμε ως κλάδος, ως πολίτες, ως αξιοπρεπείς επιστήμονες.
Σήμερα εκδόθηκε η εξής Υ.Α. η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:



"Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν επιτρέπεται η μετάδοση μηνυμάτων φορέων εκτός των πολιτικών κομμάτων ή συνασπισμών κομμάτων, το περιεχόμενο των οποίων μπορεί να χαρακτηρισθεί, άμεσα ή έμμεσα, ως πολιτικό».

Η μέχρι σήμερα πορεία της συνδικαλιστικής μας ηγεσίας, που πρόσκειται σε αυτή τη λογική έχει αποδειχθεί ότι είναι υπεύθυνη για τη διάλυση του κλάδου μας. Είναι αυτή που δεν εφάρμοσε αποφάσεις γενικών συνελεύσεων, που δεν στήριξε αντιδράσεις του κλάδου, που δεν έδωσε καμία μάχη, απλώς για να μην στεναχωρήσει τους «καλούς υπουργούς» και την «εθνοσωτήρια κυβέρνηση» με σκοπό να καρπωθεί κυβερνητικές και άλλες θέσεις
Καταγγέλλω όλη αυτή τη μεθόδευση και καλώ όποιον έχει ακόμα σθένος, αξιοπρέπεια και φιλότιμο, να αναλογιστεί ότι οι ευκαιρίες στη ζωή για την ανατροπή τέτοιων μεθοδεύσεων είναι ελάχιστες και αν δεν τις εκμεταλλευτούμε, είμαστε υπόλογοι όχι μόνο για το δικό μας παρόν αλλά και για το μέλλον των γενεών που έρχονται".

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πρέπει να περιέχουν 16 είδη
Περιλαμβάνει 80 φαρμακευτικά σκευάσματα






Σχετικά άρθρα

Νέος Δρόμος - Συμμαχία Φαρμακοποιών: Η υγεία δεν είναι logistics
Απάντηση στις δηλώσεις του πρωθυπουργού περί κατΆ οίκον διανομής φαρμάκων
Care for Carers: Εστιάζει στην ψυχική ανθεκτικότητα των φαρμακοποιών
Νέα καινοτόμος βιωματική διοργάνωση από τον Φ.Σ. Κοζάνης
ΠΦΣ: Ετοιμάζει εκπαιδευτικό webinar για τη νέα κατηγορία ΦΥΚ στα φαρμακεία
Που περιλαμβάνει 48 φαρμακευτικά σκευάσματα και 5 δραστικές ουσίες
PEIFASYN Academy:  Νέο live webinar για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείου
Πρακτική προσέγγιση στις ανάγκες στοματικής υγείας ανά ηλικιακή ομάδα