Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Johnson & Johnson MedTech: Αναδείχθηκε Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα

24/1/2024 11:35:30 μμ
Έλαβε τη Διεθνή Πιστοποίηση Top Employer Greece 2024
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Johnson & Johnson MedTech βραβεύτηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης ανάμεσα σε 22 εταιρείες στην Ελλάδα από το Top Employers Institute. Συγκεκριμένα αναδείχθηκε Top Employer Greece 2024 σημειώνοντας πρόοδο σε σχέση με το 2023, ενώ η βαθμολογία που απέσπασε την τοποθετεί πάνω από το μέσο όρο των υπόλοιπων εταιρειών που αξιολογήθηκαν, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.


Εξαιρετικές βελτιώσεις παρατηρήθηκαν στους τομείς Diversity & Inclusion, Talent Acquisition, Work Environment, Leadership και Employee Listening.


Κάποιες από τις πρακτικές HR που την κάνουν να ξεχωρίζει είναι οι Αξιοκρατικές Διαδικασίες Πρόσληψης και Επιλογής, τα Προγράμματα Mentoring, οι Παροχές για την Οικογένεια και τους Φίλους, η Συμπερίληψη των Εργαζομένων στις Διαδικασίες και η Ενίσχυση της Ευεξίας, μέσω ενός wellness app που η ίδια έχει δημιουργήσει.


Η Μαρία Δρακοπούλου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, δήλωσε: «Οι τρεις συνεχείς διακρίσεις που έχουμε λάβει από το Top Employers Institute επιβεβαιώνουν τις προσπάθειές μας για τη δημιουργία ενός σύγχρονου εργασιακού πλαισίου που εστιάζει στην εξέλιξη των εργαζομένων. Επιπλέον, μας κάνουν ιδιαίτερα υπερήφανους, γιατί αντανακλούν την ισχυρή αφοσίωση, το πάθος και το ταλέντο των ανθρώπων μας, ενώ παράλληλα μας παρακινούν ώστε να διασφαλίσουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον».


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και οι μεγάλες ανατροπές
Μέσω της εξαγοράς της εταιρείας Shockwave Medical






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών