Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Janssen Ελλάδος: Ενημερωτική εκδήλωση για τους εργαζομένους της με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης

8/11/2023 11:08:57 πμ
Με το μήνυμα: «Η ψωριασική νόσος δεν είναι μεταδοτική, η ευαισθητοποίηση όμως είναι!»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


«Η Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης και η Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας, στην οποία συμπεριλαμβάνεται η Ψωριασική Αρθρίτιδα, αποτελούν μία ευκαιρία για εμάς στη Janssen να ενημερωθούμε και να ευαισθητοποιηθούμε γύρω από θέματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς με ψωριασική νόσο. Με χαρά φιλοξενήσαμε στα γραφεία μας τους εκπροσώπους των ασθενών και τους ευχαριστούμε θερμά που μοιράστηκαν μαζί μας το ταξίδι τους με τη νόσο», δήλωσε η Governmental Affairs & Patient Advocacy Director Janssen Ελλάδος, Βίκυ Οικονόμου.

Βασικό μήνυμα της εκδήλωσης ήταν πως «Η ψωριασική νόσος δεν είναι μεταδοτική, η ευαισθητοποίηση όμως είναι!». Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ασθενών με Δερματικά Νοσήματα και Ψωριασική Αρθρίτιδα «Επιδέρμια» και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ασθενών, Γονέων, Κηδεμόνων και φίλων παιδιών με ρευματικά νοσήματα «ΡευΜΑζην».


Οι εκπρόσωποι μοιράστηκαν τις προσωπικές τους εμπειρίες, επισημαίνοντας παράλληλα την κρισιμότητα της αλληλεπίδρασης και υποστήριξής τους από όλους τους φορείς καθώς και τη σπουδαιότητα της ευρείας ενημέρωσης του κοινού. Στη συνάντηση αναδείχθηκε η καθημερινότητα ενός ασθενούς με ψωρίαση και/ή ψωριασική αρθρίτιδα και οι κρίσιμοι παράγοντες για την αντιμετώπιση της ασθένειας, όπως η συστηματική παρακολούθηση από τον θεράποντα ιατρό και η ανάπτυξη ενός εξατομικευμένου σχεδίου θεραπείας.


Η Janssen Ελλάδος υποστηρίζει τους ασθενείς μέσω τωνκαινοτόμων θεραπειών και τις συνεργασίες της με τους Συλλόγους Ασθενών. Προάγει την κατανόηση μέσα από την ενημέρωση, «γκρεμίζει» τα στερεότυπα μέσα από τη γνώση. Μέσω του ιστότοπου JanssenWithMe έρχεται κοντά στους ασθενείς και στους επαγγελματίες υγείας, με βασικό στόχο την κοινοποίηση έγκυρων πληροφοριών σχετικά με τις νόσους στις οποίες δραστηριοποιείται.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στις 26 και 27 Ιανουαρίου στο περίπτερο 74


Σχετικά άρθρα

Αδ. Γεωργιάδης: Στόχος μας η Ελλάδα να γίνει εξαγωγική χώρα για τη φαρμακευτική κάνναβη
Δηλώσεις με αφορμή την εκδήλωση της Lavipharm για την κυκλοφορία του πρώτου ελληνικού συνταγογραφούμενου σκευάσματος φαρμακευτικής κάνναβης
Allergan Aesthetics: Νέο εταιρικό website www.allerganaesthetics.gr
Αναδεικνύει τη φιλοσοφία της, συνώνυμη με την επιστημονική έρευνα και την καινοτομία
Εργασία με νόημα: «Ψυχολογικό εισόδημα» για το Ανθρώπινο Δυναμικό
Από τον συγγραφέα και expert Οργανωσιακής Ψυχολογίας Dr Nico Rose στην κεντρική σκηνή του Future of Work Conference
RAFARM: 50 χρόνια πρωτοπορίας, εξέλιξης και συνεισφοράς
Η εταιρεία καθιερώνει την ετήσια Δωρεά Ν. Ρασσιάς